AKUT TANDLÆGE HOLTE

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Holte akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag07:30-17:30
  Tirsdag07:30-17:30
  Onsdag07:30-17:30
  Torsdag07:30-17:30
  Fredag07:30-15:00
  Lørdag08:00-15:00
  SøndagLukket

  Leder du efter en akut tandlæge nær Holte?

  Akutopstået tandsmerter kan være mere smertefulde og uudholdelige. I nogle tilfælde kan smertestillende medicin være med til at holde dine smerter nede, men i og med der på den måde ikke bliver gjort noget ved årsagen til problemet, er der stor sandsynlighed for at problemet udvikler sig til et værre stadie. Det kan være du har knækket en tand, tabt en fyldning, har smerter i dine visdomstænder eller oplever andre pludselig opstået tandproblemer. Hvis uheldet er ude, kan det give mening at opsøge akut hjælp ved en tandlæge, som tilbyder akutte tider den pågældende dag. Så hvorfor gå rundt og vente, når din akut tandlæge nær Holte gerne vil hjælpe dig med din specifikke situation. Med den rette behandling kan dine smerter eller gener forsvinde overraskende hurtigt igen. Du skal altså ikke gå rundt med smerter i længere tid end højest nødvendigt.

  Løsningen på problemet - Akut tandlæge nær Holte

  Når behovet melder sig for en akut tandlæge nær Holte, så vil vi meget gerne være din løsning på problemet. Vores klinik ligger med sin centrale placering ikke langt fra Holte og er derfor nem at komme til og fra, hvad enten du kører bil, tager offentlig transport eller kører på cykel. På vores klinik bliver du mødt af nogle af landets dygtigste tandlæger og tandplejere. De vil på bedste vis hjælpe dig med dine akutte problemer. Hvis du frygter at gå til tandlæge, som er meget almindeligt blandt danskerne, så bør du vide at vi er eksperter i tandlægeskræk. Hos os får du en tryg behandling, som tager afsæt i dine ønsker og behov.

  Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Holte, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig!

  Klinikken har udvidede åbningstider, hvorfor vi kan imødekomme dine ønsker og behov. Vi har åbent allerede fra 07:30 og helt frem til 17:30 i hverdagene. Desuden tilbyder vi lørdagsåbent, hvor de fleste andre tandklinikker har lukket.

  Ingen ekstra gebyr eller akut tillæg for behandling hos os

  Hvis du har brug for en akut tandlæge skal du ikke frygte for et ekstra gebyr eller andre særlige tillægspriser, når den afsluttende tandlægeregning viser sig. Hos din akut tandlæge nær Holte synes vi prisen skal være den samme for akutte tandproblemer, som for de planlagte behandlinger. Det må aldrig være usikkerhed om økonomien, som afholder dig fra at opsøge en akut tandlæge nær Holte. Vi opkræver således ikke et yderligere gebyr blot fordi der er tale om akutte problemer med tænderne. Desuden informerer vi dig altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde har du klarhed over, hvad det vil koste hos din akut tandlæge nær Holte. Vi ønsker at være fælles om din tandsundhed og derfor skal det ikke være en overraskelse hvad tingene koster at få lavet.

  Du skal vide at du naturligvis er velkommen til at kontakte os, men ikke forpligtet til at bestille en tid. Det er helt okay at kontakte os blot for råd og vejledning om din specifikke situation. Det kan ofte være svært, som ikke-fagperson selv at vurdere, hvor akut problemet egentlig er. Hvis du kontakter os kan vi sammen afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Holte snarest muligt eller din situation gør at det godt kan vente. Vi sidder klar og deler gerne ud af vores viden og erfaring. Så du kan blive hjulpet af med dine akutte tandproblemer hurtigst muligt.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram