AKUT TANDLÆGE FREDERICIA

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Fredericia akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN PÅ TELEFON
99 44 08 10

Søger du en akut tandlæge nær Fredericia?

Akut tandlæge Fredericia? Med en akut tandlæge i nærheden af dig kan du altid vide dig sikker på akut tandlægehjælp, når du har brug for det. Skulle du være uheldig at knække en tand eller opleve andre akutte tandproblemer kan vi i såfald, som erfaren tandlægeklink være dig behjælpelig. Akut tandpine eller andre akutte tandsmerter er blandt de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan opleve. Smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Derfor bør smerterne heller aldrig ignoreres men istedet få dig til at reagere og opsøge professionel hjælp. Det kan nemlig som ikke-fagperson være rigtig vanskeligt selv at vurdere, hvad der ligger til grund for dine smerter. Dette kan akut tandlægen hjælpe dig med at afklare. Ligesom tandlægen kan få dine smerter til at forsvinde overraskende hurtigt ved hjælp af den rette behandling.

Det er yderst vigtigt at årsagen til de opståede smerter identificeres og eventuelt behandles, hvis nødvendigt. Du kan nemlig være helt sikker på, at smerterne vil komme igen, hvis årsagen ikke behandles. I langt de fleste tilfælde vil det tillige blive nødvendigt for tandlægen at udføre en større økonomisk behandling. Dette kan du undgå ved at reagere på din munds smerter hurtigst muligt. Som udgangspunkt anbefaler vi altid at du kontakter tandlægen én gang for meget end én gang for lidt.

Som akut tandlæge sætter vi en ære i at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Derfor er du også meget velkommen til at kontakte os blot for råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Dette er naturligvis helt gratis og uforpligtende!

Akut tandlægehjælp Fredericia

Tandsmerter er blandt de mest generende smerter vi mennesker kan udsættes for. Smerterne kan være forstyrrende for hele din dag og resultere i, at du vil have svært ved at udføre selv de mindste dagligdagsrutiner. Ved indtag af smertestillende medicin kan du formå at holde smerterne nede i en rum tid. Dette er dog kun indtil tandlægen kan gøre dig 100% smertefri igen. Det er vigtigt at understrege at indtagen af smertestillende kun er med til at lægge en dæmper på smerterne. Det fjernes således ikke den bagvedliggende årsag til de akutopståede smerter. Med dette er det vigtigt at du husker på, at smerterne med garanti vil komme igen, hvis den rette behandling ikke finder sted i tide. Uanset hvad smerternes årsag måtte være kan vi hjælpe dig. Med vores lange erfaring og kompetente team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter kan vi tilbyde dig akut tandlægehjælp af højeste kvalitet. Så hvorfor gå og vente på at blive smertefri, når du kan få en akut tandlægetid, når det passer dig hos akut tandlægen Fredericia?

Føl dig tryg og veltilpas på vores klinik - Akut tandlæge Fredericia

Som erfaren tandlægeklink ved vi hvor vigtigt det er, at der som patient, bliver taget hånd om en. Dette forsøger vi med alt hvad der står i vores magt at imødekomme på vores klink, hvor vi med afsæt i dine ønsker og behov ønsker at gøre dig tryg og veltilpas under hele dit tandlægebesøg. Vi med vores lange erfaring inden for tandlægefaget, hvor stor betydningen tiden har for oplevelsen og tilfredsheden af besøget. Det er tit, når tingene går lidt for stærkt, at det kan føles ubehageligt for dig som patient. Dette gør vi alt for at undgå. Vi ved hvor vigtigt det er, at der bliver afsat god tid til formidling og behandling, hvorfor du altid har vished over både pris og procedure forinden en behandling hos os. På den måde er det også altid dit eget valg, hvorvidt du ønsker behandling.

Vi informerer altid om både pris og procedure på forhånd. Derfor har du altid vished over, hvad tingene vil komme til at koste dig samt hvad der skal til for at få styr på din akutte tandsituation. Vi ønsker altid at være fælles om din tandsundhed på et oplyst og økonomisk fair grundlag. Og hvorfor betale mere, når du kan få en akut tandlægetid uagtet dag og tidspunkt til billige priser hos akut tandlægevagten Fredericia hos AKUT TANDLÆGER? Undgå derved et tårnhøjt gebyr og få samme lave priser i hverdagen, som i weekenden, når du vælger os som din foretrukne akut tandlæge Fredericia.

Det får du hos akut tandlægen Fredericia:

Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række fordelagtige ting:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling – Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider, herunder weekendåbent
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram