AKUT TANDLÆGE AMAGER

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR AMAGER

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR AMAGER

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

13 + 8 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR AMAGER:

 • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
 • Lange åbningstider.
 • Hyggelige omgivelser.
 • Stor erfaring med akut tandbehandling.
 • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
 • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE AMAGER

 

Har du brug for en akut tandlæge nær Amager? Der kan være flere grunde til at opsøge en akuttandlæge. Du kan have smerter i dine visdomstænder eller det omkringliggende tandkød, have caries i én eller flere tænder, have tabt en fyldning eller være uheldig at knække en tand. Uanset hvilken årsag der ligger til grund for dine tandsmerter, er det vigtigt at smerterne ikke ignoreres. Smerterne forsøger således at gøre dig opmærksom på, at noget er, som det ikke bør være og vi anbefaler derfor at du bliver tilset og hvis nødvendigt behandlet. Det kan være til stor vanskelighed som ikke-fagperson at vurdere, hvorfor tandsmerterne er opstået. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER nær Amager hjælpe dig med. Vores lange erfaring inden for akutområdet gør det muligt for os at hjælpe dig med små såvel som store tandproblemer. Du er aldrig tvunget til at bestille en tid, tværtimod. Hvis du blot søger råd og vejledning er du således meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at dele ud af vores viden og ekspertise til dig med akutte tandproblemer.  

 

AKUT TANDLÆGEHJÆLP KØBENHAVN

 

Med akut tandlægehjælp kan du altid vide dig sikker på at få den rette og nødvendige hjælp, når du har brug for det. Vores lange åbningstider gør det muligt at imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har åbent allerede fra 07:30 og frem til 17:30 i hverdagene samt lørdagsåbent fra 08:00 til 15:00. Dette gør det muligt for os, at hjælpe dig, når du har aller mest brug for det. Uagtet om du har brug for en behandlingstid eller blot ønsker råd og vejledning til din specifikke tandsituation, så kan vi give dig det. Om du er patient hos os i forvejen eller ej har ingen betydning. Vi sidder klar til at dele ud af vores ekspertise til dig som har akutte tandproblemer. 

Vores tandlægeklinik ligger med sin med centrale placering ikke langt fra Amager. Klinikken er nem at komme til og fra hvad enten du benytter bil eller offentlig transport. 

 

DETTE FÅR DU HOS AKUTTANDLÆGEN NÆR AMAGER:

 

 • Fast behandlingstid så du undgår at sidde og vente.
 • Ingen særlige tillæg eller gebyrer. Faste lave priser.
 • Lange åbningstider, herunder lørdagsåbent.
 • Ekseperter i tandlægeskræk.
 • Lang erfaring og stor viden inden for akutområdet.

 

TANDLÆGEVAGTEN KØBENHAVN – AKUT TANDLÆGETID

 

Som tandlægevagt er det vigtigt for os, at du i en akut situation kan vide dig helt sikker på, at du kan modtage en akuttid, hvor du kan få behandling eller blot råd og vejledning, når du har brug for det. Som akut patient hos akuttandlægen får du en fast behandlingstid hurtigst muligt. Dette er naturligvis med afsæt i dine ønsker og behov. Du risikerer altså aldrig at skulle sidde og vente på at blive tilset i længere tid end højest nødvendigt. Det synes vi kun er fair!

Kontakt din tandlægevagt i dag og få den nødvendige tandlægehjælp! Vi er altid behjælpelige!   

 

TANDLÆGE PRISER? BLANDT DE BILLIGSTE I KØBENHAVN

 

De fleste mennesker forbinder et akut tandlægebesøg med en dyrere afsluttende regning. Dette er også tilfældet hos flere tandlægeklinikker rundt omkring, dog ikke hos AKUT TANDLÆGER nær Amager. Vi synes nemlig ikke det bør koste mere selvom der er tale om et akutopstået problem. Har du fået akut opstået tandpine eller andre akutte tandproblemer uden for din egen tandlæges åbningstider, som ikke kan vente til din tandlæge åbner igen, kan du med fordel kontakte akuttandlægen nær dig. Hos os er der ingen ekstra gebyrer eller andre særlige tillægspriser. Trods dét at du hverken betaler gebyr eller andre særlige tillæg formår vi alligevel at være blandt de billigste tandlæger i København. Vi er tilgængelige inden for den normale åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste tandlæger har lukket. En akuttandlæge nær dig forsikrer, at du ikke skal gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt! 

 

KONTAKT OS I DAG PÅ TLF 42 50 22 61

 

Uanset om du ønsker at bestille en akut tid hurtigst muligt eller blot har brug for specifik råd og vejledning, så kan du altid ringe til os. Vores dygtige team sidder klar til at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Amager!