AKUT TANDLÆGE AMAGER

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Amager akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Har du brug for en akut tandlæge nær Amager?

  Der kan være flere grunde til at opsøge en akuttandlæge. Du kan have smerter i dine visdomstænder eller det omkringliggende tandkød, have caries i én eller flere tænder, have tabt en fyldning eller være uheldig at knække en tand. Uanset hvilken årsag der ligger til grund for dine tandsmerter, er det vigtigt at smerterne ikke ignoreres. Smerterne forsøger således at gøre dig opmærksom på, at noget er, som det ikke bør være og vi anbefaler derfor at du bliver tilset og hvis nødvendigt behandlet. Det kan være til stor vanskelighed som ikke-fagperson at vurdere, hvorfor tandsmerterne er opstået. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER nær Amager hjælpe dig med. Vores lange erfaring inden for akutområdet gør det muligt for os at hjælpe dig med små såvel som store tandproblemer. Du er aldrig tvunget til at bestille en tid, tværtimod. Hvis du blot søger råd og vejledning er du således meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at dele ud af vores viden og ekspertise til dig med akutte tandproblemer.

  Akut tandlæge Amager - Akut tandlægehjælp København

  Med akut tandlægehjælp kan du altid vide dig sikker på at få den rette og nødvendige hjælp, når du har brug for det. Vores udvidede åbningstider gør det muligt at imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har åbent allerede fra 07:30 og frem til 17:30 i hverdagene samt lørdagsåbent fra 08:00 til 15:00. Dette gør det muligt for os, at hjælpe dig, når du har aller mest brug for det. Uagtet om du har brug for en behandlingstid eller blot ønsker råd og vejledning til din specifikke tandsituation, så kan vi give dig det. Om du er patient hos os i forvejen eller ej har ingen betydning. Vi sidder klar til at dele ud af vores ekspertise til dig som har akutte tandproblemer.

  Vores tandlægeklinik ligger med sin med centrale placering ikke langt fra Amager. Klinikken er nem at komme til og fra hvad enten du benytter bil eller offentlig transport

  Dette får du hos akuttandlægen nær Amager:

  • Fast behandlingstid så du undgår at sidde og vente
  • Fast lavt gebyr -Lave priser
  • Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent
  • Ekseperter i tandlægeskræk
  • Lang erfaring og stor viden inden for akutområdet

  Tandlægevagten København -Akut tandlægetid

  Som tandlægevagt er det vigtigt for os, at du i en akut situation kan vide dig helt sikker på, at du kan modtage en akuttid, hvor du kan få behandling eller blot råd og vejledning, når du har brug for det. Som akut patient hos os får du en fast behandlingstid hurtigst muligt. Dette er naturligvis med afsæt i dine ønsker og behov. Du risikerer altså aldrig at skulle sidde og vente på at blive tilset i længere tid end højest nødvendigt. Det synes vi kun er fair!

  Kontakt din tandlægevagt i dag og få den nødvendige tandlægehjælp! Vi er altid behjælpelige!

  Tandlæge priser? Blandt de billigste i København

  De fleste mennesker forbinder et akut tandlægebesøg med en dyrere afsluttende regning. Dette er også tilfældet hos flere tandlægeklinikker rundt omkring, dog ikke hos AKUT TANDLÆGER nær Amager. Vi synes nemlig ikke det bør koste det dobbelte, selvom der er tale om et akutopstået problem. Har du fået akut opstået tandpine eller andre akutte tandproblemer uden for din egen tandlæges åbningstider, som ikke kan vente til din tandlæge åbner igen, kan du med fordel kontakte akuttandlægen nær dig. Vi tilbyder et fast lavt gebyr, når du bliver behandlet hos os! Vidst du at vi er blandt de billigste tandlæger i København? Vi er tilgængelige inden for den normale åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste tandlæger har lukket. En akuttandlæge nær dig forsikrer, at du ikke skal gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt!

  Akut tandlæge Amager - Din akutte tandlægehjælp!

  Uanset om du ønsker at bestille en akut tid hurtigst muligt eller blot har brug for specifik råd og vejledning, så kan du altid ringe til os. Vores dygtige team sidder klar til at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. Det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende at ringe til os. Vi råder og vejleder dig gerne i henhold til din akutte tandsituation! Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Amager!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram