q AKUT TANDLÆGE HVIDOVRE - Få akut tandlægehjælp i dag!

AKUT TANDLÆGE HVIDOVRE

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Hvidovre akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge nær Hvidovre?

  Som erfaren tandlæge Hvidovre kan vi hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. Har du tandpine eller brug for anden akut behandling er du således altid meget velkommen til at søge hjælpe hos os. Vi vil i langt de fleste tilfælde kunne tilbyde dig en akut tandlægetid samme dag, som du kontakter os. Det er i hvert fald, hvad vi altid bestræber os på. Du kan tildeles en akut tandlægetid uanset om du i forvejen er eksisterende eller ny patient. Du er også meget velkommen til blot at kontakte os for råd og vejledning til specifikke tandsituation. Dette er naturligvis helt gratis og uforpligtende! Søger du således en akut tandlæge Hvidovre, kan vi være dig behjælpelige.

  Reager på dine tandsmerter - Tandlæge Hvidovre

  Hvis du begynder at mærke smerte i en tand eller i det omkringliggende tandkød, er det vigtigt at du opsøger tandlæge hurtigst muligt. Som hovedregel er det altid bedre at kontakte tandlægen én gang for meget end én gang for lidt. Så selv hvis du er lidt i tvivl, hvorvidt du behøver behandling vil det altid være bedst at få en snak med en professionel tandlæge, som på den måde kan vejlede dig i, hvad det bedste vil være for dig i din specifikke tandsituation.

  Som erfaren tandlægeklink er vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer.

  Tandpine eller andre tandskader kan give så voldsom smerte i munden, at det kan være svært at være til. Der er således ikke noget mere irriterende og generende end at gå rundt med akut tandpine. Faktisk er tandsmerter nogen af de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan opleve. Akutte tandsmerter kan føles uudholdelige og det kan af denne grund være svært at udføre selv de mindste hverdagsrutiner. Med den rette tandlægehjælp kan du blive 100% smertefri meget hurtigere end du lige går og tror.

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, men også blot hvis du ønsker råd og vejledning til din specifikke tandsituation.

  Akut tandlæge Hvidovre - Lad os hjælpe dig!

  En sund og forebyggende tandpleje udelukker dig desværre ikke for, at et akut tandproblem kan opstå. Selvom en god tandpleje har stor betydning for dine tænders fremtid, så kan du alligevel være uheldig at noget akut opstår. Du kan være uheldig at flække en tand, have akutte smerter i dine visdomstænder eller opleve noget helt tredje, som forårsager smerte i din mund. Når et akut tandproblem opstår er det rart at vide, at en tandlæge i nærheden tilbyder akut tandlægehjælp. Jo hurtigere du kontakter tandlægen, desto hurtigere vil dine smerter forsvinde igen. Vælger du i modsætning at ignorere smerterne, så vil tandlægen i langt de fleste tilfælde være nødsaget til at udføre en større behandling. Dette kan således også have en større økonomisk omkostning. Husk på at tandsmerterne således er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Du bør derfor reagere på dine smerter. Skulle uheldet være ude kan vi som erfaren tandlægeklinik hjælpe dig med dine akutte tandsmerter.

  Akut tandlægehjælp Hvidovre - Vi tilbyder dig:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling
  • Udvidede åbningstider
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores tandlægeklinik Hvidovre.

  Akut tandlæge Hvidovre - Fast lavt gebyr!

  Det kan være en dyr fornøjelse at blive tilset og behandlet af en akut tandlæge. Hos de fleste tandlægeklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp bliver der lagt et højt akut-gebyr oven i prisen på din tandbehandling. Også hos den offentlige tandlægevagt kan det ende med at være en større økonomisk omkostning at blive behandlet. Dette er dog ikke tilfældet hos os. Som akut tandlæge synes vi ikke det er fair at tingene skal koste det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut tandproblem. Faktisk synes vi at du som patient bør have de helt samme billige priser i weekenden som i hverdagene, akut eller ej. Du betaler således IKKE ekstra gebyr eller andre former for tillæg, hvis du får en tid i weekenden eller i aftentimerne. Vi tilbyder et fast lavt gebyr alle ugens dage!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram