AKUT TANDLÆGE FREDERIKSBERG

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Frederiksberg akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Leder du efter en akut tandlæge nær Frederiksberg?

  Behovet for akut tandlægehjælp kan opstå meget pludseligt og vi ved som akut tandlæge, hvor generende tandsmerter kan være og tillige, hvor meget indflydelse smerterne kan have den pågældende dag. Der kan være mange forskellige årsager til akutte tandsmerter. Hvis du har slået en tand ud eller på en anden måde oplever gener eller tandpine af smertefuld karakter, anbefaler vi at du kontakter os som akuttandlæge nær Frederiksberg. Det er vigtigt at du ikke ignorerer smerterne, da disse er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke skal være. Ignoreres smerterne kan dette i sidste ende forårsage større smerte i tænderne og derved kræve en større behandling. Af denne grund er det afgørende at det smertegivende problem bliver tilset eller behandlet i en fart, hvorfor vi hos AKUT TANDLÆGER gør vores bedste for at tilbyde dig en akut tandlægetid på klinikken, når du har aller mest brug for det.

  Grundet vores lange erfaring inden for akutområdet har vi stor forståelse for de smerter, du henvender dig med, og vi vil gøre vores ypperste for, at du bliver smertelindret. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dine akutte smerter. Det har ingen betydning om du er patient hos os i forvejen. Har du akutte smerter ønsker vi at være dig behjælpelig!

  Brug for en akut tandlægetid nær Frederiksberg?

  Selvom vi gennem årene er blevet rigtig gode til at passe på vores tænder, ved at have en sund og forebyggende tandpleje, så kan det alligevel ske at noget akut opstår. Hvis du oplever vedvarende smerter fra tænderne, eksempelvis i form af smerter, når du tygger, kan dette være symptomer på behandlingskrævende tilstande. Det kan være meget vanskeligt som ikke-fagperson selv at vurdere, hvilken årsag smerterne skyldes. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER hjælpe dig med. Vi har udvidede åbningstider, hvorfor vi har rig mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov for akut tandlægehjælp. Vi kan næsten altid finde en tid den pågældende dag. Jo før du kontakter os, desto større er chancen for at du kan få en tid den samme dag. Hos akuttandlægen nær Frederiksberg får du en fast behandlingstid. På den måde undgår du at sidde og vente på at komme til. Det synes vi kun er fair! Klinikken har åbent fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30 i hverdagene. Desuden har vores klinik lørdagsåbent fra 08:00 og helt frem til 15:00, hvor mange andre tandklinikker, som tilbyder akuthjælp har lukket.

  Vi har lørdagsåbent. Kontakter du os inden for vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Vi anbefaler altid, at du er opmærksom på ændrede forhold i din mund, hvad enten det drejer sig om dine tænder, tandkød eller noget helt tredje. Husk jo før du gør noget ved problemet, desto tidligere kan du blive smertefri igen. Hos AKUT TANDLÆGER nær Frederiksberg er vi altid klar til at hjælpe dig!

  Akut tandlæge Frederiksberg - Det tilbyder vi:

  • Eksperter i tandlægeskræk
  • Blandt de billigste tandlæger i København
  • Fast lavt akut-gebyr
  • Fast behandlingstid - Ingen ventetid
  • Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent

  Tandlægevagten Frederiksberg - AKUT TANDLÆGER

  Har du brug for en akut tandlægetid i København? Vi tilbyder akutte tider med et fast LAVT gebyr. Selvom de fleste tandlægeklinikker tager et højt gebyr for akutte behandlinger, så er dette ikke tilfældet hos os. Tværtimod. Vi formår faktisk at være blandt de billigste tandlæger i København. Uanset om du har brug for en behandlingstid mandag morgen eller lørdag eftermiddag kan vi imødekomme det.

  Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Frederiksberg!

  Specialister i tandlægeskræk - Akut tandlæge Frederiksberg

  Vores team af tandlæger og tandplejere er specialister i tandlægeskræk, hvorfor vi på vores klinik nær Frederiksberg kan berolige dig med at vi tager højde for netop dét der skulle skræmme dig ved et tandlægebesøg. Alle vores behandlinger udføres således 100% smertefrit med afsæt i dine behov samt ønsker. Vi er klar over, hvor vigtigt det er, at der bliver taget hensyn til hver enkelt patients behov. Dette går vi hos din akut tandlæge Frederiksberg meget op i. Faktisk er det hele 4 ud af 10 danskere, som har svært ved at gå til tandlægen med ro i maven og det er netop derfor vi har fokus på tandlægeskræk.

  Vi ved at det tit er, når tingene kommer til at gå lidt for hurtigt, at det kan gå hen og føles ubehageligt. Derfor tager vi os rigtig god tid til hver enkelt patient, også selvom der er tale om en akut tandbehandling. Hvad enten du har brug for en beroligende hånd eller blot stilhed, kan vi med garanti give dig det. Vores procedure foregår således, at du altid bliver informeret om både procedure og pris forinden en behandling. Således har du altid klarhed over hvad det koster hos akuttandlægen nær Frederiksberg, og du får derved ingen uventede overraskelser.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram