AKUT TANDLÆGE CHARLOTTENLUND

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Charlottenlund akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag07:30-17:30
  Tirsdag07:30-17:30
  Onsdag07:30-17:30
  Torsdag07:30-17:30
  Fredag07:30-15:00
  Lørdag08:00-15:00
  SøndagLukket

  Har du brug for en akut tandlæge nær Charlottenlund?

  Det kan være svært selv at vurdere, hvad der ligger til grund for et akut tandproblem. Der kan være flere forskellige grunde til tandsmerter eller tandpine. Smerterne kan være forårsaget af en begyndende betændelse i tandkødet, caries i tænderne, frembrud af visdomstænder eller noget helt andet. Uagtet hvilken grund der forårsager de generende smerter, så er det vigtigt at årsagen til findes. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER nær Charlottenlund hjælpe dig med. Vores lange erfaring inden for akutområdet gør, at vi kan behandle samt råde og vejlede dig, som har akutte tandproblemer.

  Har du ligesom en stor andel af danskerne problemer med at gå til tandlæge? Så har du ingenting at frygte, når du besøger akuttandlægen nær Charlottenlund. Vores team er eksperter i tandlægeskræk og gør det ypperste for at give dig en tryg og smertefri behandling.

  Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER - Akut tandlæge Charlottenlund

  Når du har aller mest brug for akuthjælp kan vi hos tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER hjælpe dig. Uagtet om du ønsker at bestille tid eller blot har brug for råd og vejledning til din specifikke situation, så er vi dig behjælpelige! Vores klinik ligger ikke langt fra Charlottenlund, hvorfor vi er let tilgængelige uanset om du benytter offentlig transport, bil eller cykler. Vi ved hvor generende akutte tandsmerter kan være. Derfor gør vi også vores ypperste for, at du kan få en tid, når du har brug for det. Klinikken nær Charlottenlund har lange åbningstider, hvorfor vi har rig mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov.

  Vi har åbent alle hverdage. Desuden har vi åbent i weekenden, hvor de fleste andre tandklinikker har lukket. Det har desuden ingen betydning om du er patient hos os i forvejen

  Akut tandlægetid Charlottenlund

  Hvis du frygter den afsluttende regning hos akuttandlægen nær Charlottenlund, så har du ingenting at være nervøs for længere. Trods dét at flere tandklinikker, som tilbyder akut behandling, tilføjer et ekstra gebyr til den samlede pris. Så er dette altså ikke tilfældet hos os. Vi synes tingene skal koste det samme uanset om det er akut eller ej. Af denne grund har vi på tandklinikken de samme lave priser i hverdagene såvel som i weekenden. Det synes vi kun er fair! Det er i hvert fald ikke en økonomisk usikkerhed, som skal afholde dig fra at kontakte os.

  Det får du hos din akut tandlæge nær Charlottenlund:

  • Fast behandlingstid så du undgår unødig ventetid.
  • Ingen gebyr eller andre særlige tillæg.
  • Ekspertise inden for tandlægeskræk.
  • Lange åbningstider i samtlige hverdage samt lørdagsåbent.

  Kontakt os i dag på tlf. 42 50 22 61

  Uanset om du ønsker at bestille en tid til en akut behandling eller blot har brug for lidt råd eller vejledning til din tandsituation, så kan vi hjælpe dig. Det er helt okay blot at kontakte os for råd og vejledning. Vi vil gøre brug af vores lange erfaring og ekspertise til at hjælpe dig af med dine akutte problemer. Hos AKUT TANDLÆGER er vores patienter i centrum. Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Charlottenlund.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram