AKUT TANDLÆGE VESTERBRO

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Vesterbro akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge nær Vesterbro?

  Akut tandlæge Vesterbro. En akut tandlæge er til for dig, som pludselig oplever tandpine eller andre former for akutte tandsmerter. Selvom du har en sund og forebyggende tandpleje, børster dine tænder to gange om dagen og bruger tandtråd, så kan det alligevel ske, at et akut tandproblem opstår. Akut tandlæge Vesterbro er en tandlægeklinik med weekendåbent, som du kan kontakte, hvis du har brug for en akut tandlæge nær København. Har du knækket en tand, fået akut tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, kan du således altid kontakte vores tandlægeklinik nær Vesterbro.

  Akut tandlæge Vesterbro - Bliv afhjulpet dine tandsmerter

  Akutte tandlægetider er til de patienter, som har akutte tandproblemer. Det er nemt for en tandlæge at vurdere, hvornår behovet for tandlægehjælp er akut, men ofte er det knap så enkelt som patient selv at gennemskue, hvad de generende tandsmerter skyldes. Det er vigtigt at få den rette hjælp hurtigst muligt, hvis noget er galt med dine tænder. Som akut tandlæge Vesterbro bestræber vi os altid på at tilbyde dig en akut tid den pågældende dag. 90% af gangene lykkes det os.

  Vi er tilgængelige inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket

  Som erfaren akut tandlæge ved vi hvor generende tandpine og andre former for tandsmerter kan være. Af denne grund er vores største interesse at hjælpe dig med akutte smerter. Fælles for størstedelen af de tandproblemer du som patient kan opleve er, at de skal behandles hurtigst muligt. Du må aldrig gå flere dage eller hele uger med tandsmerter. Det er vigtigt du kommer til en konsultation hurtigst muligt, hvor du kan blive afhjulpet dine smerter. Vi ved således hvor afgørende tiden kan være, hvorfor vi tilbyder akut tandlægehjælp til vores eksisterende såvel som nye patienter. Hvis du blot har brug for råd og vejledning til din specifikke tandsituation kan vi også være dig behjælpelige. Det er selvfølgelig gratis. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores lange erfaring inden for akutområdet.

  Tandlægevagten Vesterbro - AKUT TANDLÆGER

  Vores tandlægevagt hos AKUT TANDLÆGER kan kontaktes 6 ud af ugens 7 dage. Ved at benytte os som din tandlægevagt får du altid råd og vejledning fra en af vores dygtige behandlere, der sidder klar til at hjælpe dig med at bestille tid eller rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig i din specifikke tandsituation. Afhængigt af skaden vurderer tandlægevagten, om du har brug for en akut tandlæge behandling, eller om behandlingen kan vente en rum tid eller til den efterfølgende dag.

  Uanset hvad, så er du sikker på at få god og venlig service, når du ringer til vores tandlægevagt i forbindelse med akut tandpine eller andre tandproblemer. Vores tandlægevagt har stor forståelse for, at pludseligt opståede tandsmerter kan give anledning til panik. Vi kan give dig ro og afklaring i den ubehagelige situation.

  Få afledt dine smerter i dag med akut tandlægehjælp!

  Vores tandlægeklinik med døgnvagt nær Vesterbro passes af vores erfarne og dygtige team med mange års erfaring inden for akut tandbehandling. Vores behandlere udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor du med garanti kan få den nødvendige hjælp hos os. Vi sætter altid patienterne i fokus og er klar til at hjælpe med små og store tandproblemer. Oplever du pludselige tandsmerter, eller kommer du til skade med dine tænder uden for almindelig åbningstid, kan du derfor trygt ringe til vores tandlægevagt, der altid sidder klar til at tage sig af dig.

  Billig akut tandlæge Vesterbro

  Akut behov for behandling hos en tandlæge kan opstå på alle timer af døgnet - også i weekenden, hvor det kan være svært at finde en tandlæge København, der har åbent. Som akut tandlæge Vesterbro har vi åbent i weekenden og en akut behandling i weekenden pålægges desuden ikke ekstra tillæg eller gebyr. Det kan således være fordelagtigt at bruge tid på at finde den helt rette tandlæge. Ved at gøre sig umage i sit valg af akut tandlæge, kan du som patient opnå en større økonomisk besparelse. På de fleste tandlægeklinikker samt hos den offentlige tandlægevagt betaler du et tårnhøjt akut-gebyr oven i den afsluttende tandbehandling. På den måde kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse at besøge akut tandlægen.

  Hvis du benytter os som akut tandlæge Vesterbro betaler du kun et beskedent akut-gebyr. Vi synes ikke det skal koste det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut tandproblem. Tværtimod. Vi har samme lave priser i weekenden, som i hverdagen. Så har du akut behov for en tandlæge med døgnvagt nær Vesterbro kan vi være dig behjælpelige. Vi finder en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram