TANDLÆGE EBELTOFT

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Ebeltoft akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN PÅ TELEFON
23 62 02 01

Få hjælp hos akut tandlægen nær Ebeltoft

Som erfaren tandlæge Ebeltoft tilbyder vi akut tandlægehjælp til dig med akutte tandproblemer. Vores kompetente tandlægeteam udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor vi altid kan være dig behjælpelige. Vi har stor erfaring inden for akutområdet og ved derfor altid, hvordan vi på den bedst mulige måde kan hjælpe vores patienter. Om du i forvejen er eksisterende patient eller ny patient på klinikken gør ingen forskel for os. Vores største interesse er at afhjælpe dig dine akutte tandsmerter, når du har brug for det.

Billig tandlæge Ebeltoft - Fast lavt akutgebyr

De fleste tror der er en sammenhæng mellem en akut tandlægebehandling og en større økonomisk omkostning. Dette er som sådan heller ikke forkert. På de fleste tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp samt hos den offentlige tandlægevagt skal du betale et højt akut gebyr. Dette gebyr bliver lagt oven i din afsluttende tandbehandling. Men hvorfor betale et tårnhøjt akut-gebyr, når du kan undgå det? Hos AKUT TANDLÆGER synes vi ikke det skal koste det dobbelte, blot fordi der er tale om et akutopstået tandproblem. Af denne grund har vi samme lave priser uanset dag og tidspunkt. Vi tilbyder akut behandling med et fast lavt gebyr. Har du blot brug for råd og vejledning til din akutte tandsituation er alt telefonisk kontakt naturligvis gratis og helt uforpligtende!

Akut tandlæge Ebeltoft

Som akut tandlæge er vores største og vigtigste opgave at afhjælpe dig dine tandsmerter. Fælles for akutte tandproblemer er, at de skal behandles hurtigst muligt. Derfor er det ikke holdbart, hvis der går flere dage eller hele uger før du kontakter tandlægen og kommer til en konsultation. Med vores lange erfaring og viden inden for faget ved vi, hvor afgørende tiden kan være for dine tænders videre fremtid. Du kan desuden i langt de fleste tilfælde opnå en økonomisk besparelse ved at tage kontakt til akut tandlægen Ebeltoft hurtigst muligt.

Vi har udvidede åbningstider. Få en akut tandlægetid i dag!

Selvom vi altid bestræber os på at finde en akut tandlægetid til dig, når du kontakter os, så er det ikke altid det lykkes den pågældende dag. Det lykkes dog 90% af gangene. Skulle du således risikere at vente en rum tid bør du vide at smertestillende medicin kan være med til at holde dine generende tandsmerter nede. Det er dog vigtigt at du husker på at årsagen til smerterne fortsat skal identificeres og behandles. Det er derfor vigtigt, at du kommer forbi til en konsultation, så du kan få en faglig behandling, hvis nødvendigt og få svar på hvorfor dine smerter er opstået.

Akut tandlægehjælp - Tandlæge Ebeltoft

Tandproblemer vokser sig større og bliver sværere at behandle, hvis de ikke bliver behandlet hurtigst muligt. Dette er netop årsagen til at vi anbefaler dig at opsøge en vagttandlæge, hvis du oplever at have akut tandpine eller andre akutte problemer uden for normal åbningstid. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig inden for den normale åbningstid. Vi yder professionel og tryg tandlægehjælp, uanset tandproblem.

Tandlæge Ebeltoft mobil

Bliv afhjulpet dine smerter i dag hos en erfaren tandlægeklinik

Der kan være flere årsager til at man bør kontakte en akut tandlæge. De typiske årsager til at opsøge en akut tandlæge er, hvis du oplever akut tandpine eller andre former for tandsmerter. Dog kan du med fordel søge akut tandlægehjælp i andre tilfælde. Det kan være at du uheldigvis har knækket en tand eller været udsat for andre former for tandskader, som således kræver akut behandling. Resultatet af en tandbehandling vil ofte afhænge af, hvor hurtigt der skrides til handling. Dette er særligt tilfældet, når det gælder udslåede tænder, som i mange tilfælde kan sætte på igen, hvis der reageres i tide. Det vigtigste du bør huske på, hvis du har slået en tand ud er, at tanden ikke tørrer ud, da dette vil komplicere behandling. Derfor bør du placere tanden i munden, i vand eller mælk.

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram