AKUT TANDLÆGE ALBERTSLUND

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Albertslund akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge nær Albertslund?

  Akut tandlæge Albertslund? Akutte tandproblemer kan ingen holde for. Selvom vi mennesker generelt er blevet meget bedre til at vedligeholde en sund og forebyggende tandpleje kan det alligevel ske, at noget akut pludseligt opstår. Af denne grund er det vigtigt, at du ved hvad du skal gøre, hvis det skulle ske. De fleste mennesker ved hvor meget smerte akut tandpine kan forårsage. I tilfælde af, at du oplever tandsmerter udenfor din almindelige tandlæges åbningstid, kan det være nyttigt at kende til en akut tandlæge nær dig. På den måde kan du altid vide dig sikker på at få den rette hjælp, når du har mest brug for det. Vi er en erfaren tandlægeklinik, hvis største interesse er at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer!

  Akut tandlæge Albertslund nær København

  I København og omegn findes der et stort udvalg af tandlæger, som også tilbyder akut behandling udenfor de normale åbningstider. Du bør dog være opmærksom på, at der kan være en økonomisk differentiering på de tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp rundt omkring i landet. Både den offentlige tandlægevagt samt størstedelen af de tandlægeklinikker, som fungerer som akut tandlæge tilføjer et højt akut-gebyr til den afsluttende tandbehandling. Dette betyder at det hurtigt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse. Som akut tandlæge Albertslund synes vi ikke det skal koste dig et højt gebyr, selvom der er tale om en akut tandbehandling. Tværtimod.

  Vi synes kun det er fair at du bliver tilset samt behandlet, når du har aller mest brug for det. Dette mener vi ikke skal koste det dobbelte!

  Akut tandlæge Albertslund - Akutte tandproblemer

  Ikke alle tandskader kræver akut tandlægehjælp. Derfor kan det være en god idé at kende til de, som i høj grad kræver akut hjælp. På den måde kan du bedre vide, i tilfælde af en pludselig opstået tandskade, hvorvidt du skal kontakte akut tandlægen med det samme. Det kan være forbundet med enormt mange gener at gå rundt med et akut tandproblem. Derudover er der nogle akutte tandproblemer, som kan gå hen og være farlige for dig, hvis du ikke sørger for at få dem behandlet i tide.

  Hvis man ikke gør noget ved tandsmerter allerede i et tidligt stadie, kan man nemlig risikere at det udvikler sig til værre tandproblemer. Et godt eksempel er betændelsestilstande i tænderne. Disse kan i værste fald kan gå direkte i blodbanerne. Oplever du smerter enten i tænder eller tandkød, er det vigtigt at kontakte en tandlæge med det samme! Du bør huske på at tandpine eller andre former for tandsmerter kommer af en grund og bør derfor ikke ignoreres. Tandsmerterne, eller rettere årsagen til disse forsvinder ikke af sig selv. Derfor er det af afgørende betydning, hvis du oplever stærke tandsmerter, at du opsøger akut tandlæge nær dig med det samme.

  Gode råd inden besøg hos akut tandlægen Albertslund

  Forinden et besøg hos akut tandlægen er der en række gode råd, som du med fordel kan benytte dig af, alt efter hvilken situation du befinder dig i. I tilfælde af at du knækker en tand eller taber en gammel fyldning i en tand, bør du inden besøget hos akut tandlæge Albertslund selv gøre, hvad du kan for at reducere dine smerter. For at nedtone dine smerter kan du tage almindelig smertestillende medicin. Det er ligeledes vigtigt, at du sørger for at holde området omkring den beskadigede tand rent. Dette kan du eksempelvis gøre ved at børste forsigtigt med en tandbørste eller benytte dig af tandtråd. Du kan også skylle munden grundigt i klorhexidin.

  Selvom du måtte benytte dig af ovenstående råd så er det vigtigt, at du selvom dine tandsmerter er aftagende fortsat husker på, at komme til en konsultation hos tandlægen. Det er afgørende at årsagen til dine tandsmerter identificeres og behandles, hvis nødvendigt. Det er ikke nok at tage smertestillende medicin. Hvis smerterne ignoreres kan du være helt sikker på at smerterne vil komme igen og at dit problem vil forværres. Dette kan i sidste ende medføre en større og mere krævende behandling samt en større økonomisk omkostning for dig.

  Vi er specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk!

  Kontakt os i dag og få den nødvendige hjælp

  Alt i alt er det en god idé at søge akut tandlæge uanset, om der er tale om lettere eller stærkere tandsmerter eller sågar allerede ved optræk til tandpine. Hvis du oplever smerter der er så kraftige, at selv smertestillende medicin ikke kan lindre det, er det især vigtigt at du akut kontakter en tandlæge eller en tandlægevagt hurtigst muligt.

  Kontakt os i dag, hvis du søger en vagttandlæge nær Albertslund. Vi ser frem til at hjælpe dig af med dine tandproblemer!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram