AKUT TANDLÆGE VIRUM

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Virum akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge i nærheden af Virum?

  Opsøg din akut tandlæge nær Virum i dag, hvis du oplever at have smerter i tænderne. Det kan give rigtig god mening at opsøge en akut tandlæge hurtigst muligt, hvis man går rundt med tandpine eller andre former tandsmerter. Flere har prøvet at knække en tand eller have ondt i tænderne, uden at kende årsagen og ved hvor generende en oplevelse dette kan være. Så hvorfor gå og vente på at få en tid, når du kan få en akut tid hos din tandlæge nær Virum? Jo tidligere du reagerer på det pågældende problem, desto hurtigere kan smerterne forsvinde igen. Har du akutte tandproblemer kan din akut tandlæge nær Virum hjælpe dig. Klinikken ligger ikke langt fra Virum og er let tilgængelig, hvad enten du kommer i bil, på cykel eller benytter offentlig transport.

  Akut tandlæge Virum - Løsningen på problemet

  Står du og har brug for en akut tandlæge? I såfald kan du nemt gøre brug af vores altid gode service fra nogle af landets mest kompetente behandlere. Vi vil sætte en ære i at levere en god og tryg oplevelse til dig, der har akutte tandproblemer. Klinikken har udvidede åbningstider. På den måde kan vi imødekomme dine ønsker og behov, hvad enten du har brug for en morgen- eller aftentid. Vi har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i hverdagene. Desuden har vi lørdagsåbent helt frem til kl. 15:00. Så er uheldet ude i weekenden, er vi fortsat klar til at hjælpe dig.

  Har du brug for en akut tandlæge nær Virum, vil vi således gerne være dig behjælpelig!

  Hos os skal du ikke betale det dobbelte for akut behandling!

  Flere mennesker forbinder en akut tid hos tandlægen med en dyrere afsluttende regning. Dette er dog også tilfældet langt de fleste steder. Men ikke som akut patient hos os. Trods et akutopstået tandlægeproblem skal du ikke betale det dobbelte for din behandling, blot fordi der er tale om et akut behov. Uanset dag og tidspunkt tilbyder vi hos AKUT TANDLÆGER samme lave gebyr. Det synes vi kun er fair! Vi informerer dig altid om både pris og procedure inden en behandling påbegyndes. På den måde er der ingen uventet overraskelser og du har ligeledes vished over, hvad det koster at komme til en akut tandlæge nær Virum.

  Vidste du, at vi er specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk?

  Det vigtigste for dig som patient må være at få afklaring på om du har behov for at blive tilset af en akut tandlæge. Nogen gange vil vi vurdere, at det er bedst at blive tilset med det samme, hvor det i andre tilfælde kan vente en rum tid. Som din akut tandlæge nær Virum stiller vi gerne vores lange erfaring med akut behandlinger og ekspertise til rådighed for dig.

  Vi vil gerne være løsningen på dit akutte tandproblem - Akut tandlæge Virum

  Det er ikke altid let selv at finde løsningen på problemet, når noget akut opstår. Derfor er det vigtigt for os at du ved, at det er helt okay at kontakte vores klinik, også selvom du kun søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Dette er naturligvis helt gratis og uforpligtende! Med det in mente er det oftest ikke nogen fordel at vente med at blive behandlet, men det kan sommetider være besværligt selv at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at afgøre på vores klinik nær Virum.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram