AKUT TANDLÆGE VIRUM

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR VIRUM

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR VIRUM

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

3 + 10 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR VIRUM:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE VIRUM

 

Opsøg din akut tandlæge nær Virum i dag, hvis du oplever at have smerter i tænderne. Det kan give rigtig god mening at opsøge en akut tandlæge hurtigst muligt, hvis man går rundt med tandpine eller andre former tandsmerter. Flere har prøvet at knække en tand eller have ondt i tænderne, uden at kende årsagen bag og ved hvor generende en oplevelse dette kan være. Så hvorfor gå og vente på at få en tid, når du kan få en akut tid hos din tandlæge nær Virum. Jo tidligere du reagerer på det pågældende problem desto hurtigere kan smerterne forsvinde igen. Har du akutte tandproblemer kan din akut tandlæge nær Virum hjælpe dig. Klinikken ligger ikke langt fra Virum og er let tilgængelig, hvad enten du kommer i bil, på cykel eller benytter offentlig transport.  

 

DIN AKUT TANDLÆGE NÆR VIRUM VIL GERNE VÆRE LØSNINGEN PÅ PROBLEMET

Står du og har brug for en akut tandlæge kan du gøre brug af vores altid gode service fra nogle af landets mest kompetente behandlere. Vi vil sætte en ære i at levere en god og tryg oplevelse til dig, der har akutte tandproblemer. Klinikken har lange åbningstider. På den måde kan vi garantere at imødekomme dine ønsker og behov, hvad enten du har brug for en morgentid eller en tid om aftenen. Vi har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i hverdagene. Desuden har vi lørdagsåbent. Så er uheldet ude i weekenden, er vi således stadig klar til at hjælpe dig.

Har du brug for en akut tandlæge nær Virum, vil vi således gerne være dig behjælpelig!

 

HOS OS SKAL DU IKKE BETALE MERE FOR AKUT BEHANDLING

Flere mennesker forbinder en akut tid hos tandlægen med en dyrere afsluttende regning. Dette er dog ikke tilfældet, som akut patient hos os. Trods et akutopstået tandlægeproblem skal du ikke betale ekstra for at blive tilset og behandlet. Det synes vi kun er fair! Vi informerer dig altid om både pris og procedure inden en behandling påbegyndes. På den måde er der ingen uventet overraskelser og du har ligeledes en klarhed over, hvad det koster at komme til en akut tandlæge nær Virum.

Det vigtigste for dig som patient må være at få afklaring på om du har behov for at blive tilset af en akut tandlæge. Nogle gange vil vi vurdere at det er bedst at blive tilset med det samme, hvor det i andre tilfælde kan vente en rum tid. Som din akut tandlæge nær Virum stiller vi gerne vores lange erfaring med akut behandlinger og ekspertise til rådighed for dig.  

Det er ikke altid let selv at finde løsningen på problemet, når noget akut opstår. Derfor er det vigtigt for os at du ved, at det er helt okay at kontakte vores klinik, også selvom du kun søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Det er oftest ikke nogen fordel at vente med at blive behandlet, men det kan sommetider være besværligt selv at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at afgøre på vores klinik nær Virum.

Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik nær Virum! Kontakt os i dag på tlf 42 50 22 61