AKUT TANDLÆGE RANDERS

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Randers akut tandlæge

Mandag:
07:30 - 17:00
Fredag:
07:30 - 15:00
Tirsdag:
07:30 - 17:00
Lørdag:
Onsdag:
07:30 - 17:00
Søndag:
Torsdag:
07:30 - 17:00
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

Akut tandlæge i Randers området!

Tandsmerter er din munds måde at fortælle dig, at noget er galt. De opståede tandsmerter skal du således reagere på. Uanset tandsituation er det vigtigt at den bagvedliggende årsag til smerterne identificeres og eventuelt behandles. Du kan være sikker på at smerterne vil indtræde igen, hvis årsagen ikke behandles. Derfor bør du ikke ignorere smerterne. Hvis smerterne ignoreres er det i langt de fleste tilfælde nødvendigt for tandlægen at udføre en større behandling. Dette kan du undgå ved at reagere på dine smerter hurtigst muligt. Som udgangspunkt anbefaler vi altid at du kontakter tandlægen én gang for meget end en gang for lidt. Som akut tandlæge sætter vi en ære i at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Af denne grund er du også meget velkommen til at kontakte os blot for råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Vi giver naturligvis gratis telefon support, således at du kan få svar på dine spørgsmål.

Har du brug for en akut tandlæge nær Randers?

Tandsmerter er blandt de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan udsættes for. Tandpine kan være enormt forstyrrende for resten af din dag og kan betyde at selv de mest simple rutiner kan være svære at udføre. I nogle tilfælde kan du holde dine tandsmerter nede ved indtag af almindeligt smertestillende medicin. Det er dog afgørende at du husker på, at det smertestillende medicin ikke fjerner årsagen bag. Dette vil betyde at smerterne igen vil blusse op og være generende, hvis den rette behandling eller vejledning ikke finder sted.

Hvorfor gå og vente på at blive smertefri, når du kan få en tid hos vores klinik i Randers den pågældende dag og derved blive smertefri

Uanset hvilken årsag dine smerter måtte skyldes anbefaler vi, at du kontakter os, hvis uheldet er ude. Står du pludselig med et behov om at opsøge en akut tandlæge, så kan vores klinik ved Randers være løsningen på problemet.

Som patient er du i centrum - Akut tandlæge Randers

Det er vigtigt for os at du som patient er i centrum. Gennem vores lange erfaring som tandlægeklinik ved vi hvor vigtigt det er, at der bliver afsat god tid til information og behandling. Dette går vi meget op i på klinikken, hvorfor vi derved kan imødekomme dine ønsker og behov. Uagtet om du er eksisterende patient eller ny patient, så er vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Om dit tandproblem er stort eller småt er underordnet. Vi er med vores lange erfaring inden for faget i stand til at hjælpe dig uanset situation. Hvis du ønsker at få en akut tandlægetid kan du altid kontakte os. Du er også meget velkommen til blot at kontakte os for råd og vejledning i forhold til dit specifikke tandproblem. Vi deler meget gerne ud af vores erfaring, så du kan blive afhjulpet dine smerter hurtigst muligt.

Det får du hos akut tandlægen Randers:

Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række ting:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling - Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider - Åbent helt frem til kl. 17:00
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

Fast lavt akut-gebyr for akut tandbehandling - Akut tandlæge Randers

Som akut tandlæge er det i vores største interesse, at du har de bedste forudsætninger når du skal have akut tandlægehjælp. Flere tandlægeklinikker som tilbyder akut tandlægehjælp tilføjer et højt akut gebyr oven i din tandbehandling. Dette gør sig også gældende hos den offentlige tandlægevagt. Det kan derfor ende med at blive en meget dyr fornøjelse, hvis du skal have akuthjælp. Af denne grund bør du vide, at vi som erfaren tandlægeklinik ikke tillægger din behandling et højt akut-gebyr. Tværtimod! Undgå derved at betale det dobbelte og få samme laver priser i hverdagen som i weekenden, når du vælger os som dine foretrukne tandlæge Randers. Desuden informerer vi altid om både pris og procedure på forhånd. Du er derfor altid klar over, hvad tingene vil komme til at koste dig og hvad der skal til for at få styr på din akutte tandsituation. Vi ønsker således altid at være fælles om din tandsundhed på et oplyst grundlag.

Få råd og vejledning eller bestil en tid - Akut tandlæge Randers

Som ikke-fagperson kan det være næsten umuligt selv at vurdere, hvad tandsmerternes fremkost skyldes. Af denne grund bør du vide at det er helt okay at kontakte os for råd og vejledning. Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling. Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores tandlægeklinik Randers.

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram