AKUT TANDLÆGE TAASTRUP

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Taastrup akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge nær Taastrup?

  Akut tandlæge Taastrup? Med en tandlægeklinik som tilbyder akut tandlægehjælp i nærheden af dig, kan du altid vide dig sikker på at blive afhjulpet dine tandsmerter, når du har brug for det. Selvom langt de fleste af os mennesker er blevet meget bedre til at passe på vores tænder gennem årene, så kan det stadig ske at noget akut pludseligt opstår. Du kan være uheldig at knække en flig af en tand, tabe en gammel fyldning eller have tandsmerter af en helt anden bagvedliggende årsag. Uanset årsagen til dine smerter, er det vigtigt at du bliver professionelt tilset og eventuelt behandlet, hvis nødvendigt. Smerterne er din krops måde at fortælle dig, at noget er galt. Derfor bør du reagere på smerterne med det samme. Du kan være helt sikker på, at smerterne vil komme igen, hvis årsagen ikke identificeres og behandles. I langt de fleste tilfælde vil det ligeledes ende med at blive en større økonomisk omkostning, end hvis du havde reageret på smerterne ved første jag.

  Som akut tandlæge nær Taastrup sætter vi en ære i en hjælpe dig med akutte tandproblemer.

  Akut tandlæge hjælp Taastrup

  Hvis uheldet er ude er det rart som ikke fag-person at vide sig sikker på, at den rette hjælp og behandling kan indtræde, når man har aller mest brug for det. Som erfaren tandlægeklinik ved vi hvor generende tandsmerter kan være. Faktisk er tandsmerter kategoriseret som de mest uudholdelige smerter vi mennesker overhovedet kan udsættes for. Smerterne kan være så forstyrrende, at du kan have svært ved selv at udføre de mindste dagligdagsrutiner. Det er her vi som akut tandlæge nær dig kan være behjælpelige. Med vores lange erfaring inden for tandlægefaget kan vi tilbyde dig akut tandlægehjælp af højeste kvalitet. Hvorfor gå og vente på at blive smertefri, når du kan få en akut tandlægetid helt uden ekstra gebyr eller andre former for tillæg hos akut tandlægen Taastrup?

  Akut tandlægens gode råd

  Som skrevet ovenfor ved vi hvor generende akutte tandsmerter kan være. Af denne grund bør du vide at det kan hjælpe dig at holde smerterne nede ved indtag af smertestillende medicin indtil du kan blive tilset hos akut tandlægen. Med smertestillende kan du således holde smerterne nede i en rum tid. Dette skal dog kun være indtil tandlægen kan tilbyde dig en behandlingstid og derved gøre dig 100% smertefri igen. Det er vigtigt at understrege at dit indtag af smertestillende medicin kun er med til at lægge en dæmper på smerterne. Det er således ikke med til at fjerne den egentlige årsag til smerternes fremkomst og derfor vil de med garanti komme igen, hvis den rette behandling ikke finder sted i tide hos en erfaren akut tandlæge.

  Om dine tandproblemer er store eller små kan vi således altid hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis.

  Tandlægevagt Taastrup hos AKUT TANDLÆGER

  Som erfaren tandlægevagt ved vi hvor vigtig information samt kommunikation er. Dette går vi meget op i. Vi informerer altid om både pris og procedure på forhånd. På den måde har du altid vished over, hvad tingene vil komme til at koste dig samt hvad der skal til for at få styr på din akutte tandsituation. Vi ønsker altid at være fælles om din tandsundhed på et oplyst og økonomisk fair grundlag. Og hvorfor betale mere, når du kan få en akut tandlægetid uagtet dag og tidspunkt hos akut tandlægevagten Taastrup hos AKUT TANDLÆGER? Undgå derved et tårnhøjt gebyr og få samme lave priser i hverdagen, som i weekenden, når du vælger os som din foretrukne akut tandlæge Taastrup.

  Akut tandlæge Taastrup - Det får du:

  Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række fordelagtige ting:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling – Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider, herunder weekendåbent
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram