AKUT TANDLÆGE HELSINGØR

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR HELSINGØR

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR HELSINGØR

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

12 + 11 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15
.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR HELSINGØR:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE HELSINGØR

 

Søger du en akut tandlæge Helsingør? Det kan være vanskeligt som ikke-fagperson at vurdere, hvad der ligger til grund for et akut tandproblem. Desuden er det svært selv at afgøre, hvorvidt en behandling skal igangsættes hurtigst muligt eller den akutte situation faktisk kan vente en rum tid, og eventuelt løses med råd og vejledning. Det er her AKUT TANDLÆGER nær Helsingør kommer ind i billedet. I fællesskab hjælper vi dig med at afgøre din specifikke tandsituation. Vores lange erfaring inden for akutområdet medfører at vi både kan råde og vejlede samt behandle dig, som har akutte tandproblemer. 

Tandpine eller andre tandsmerter kan være forårsaget af mange forskellige ting. Du kan være uheldig at knække en tand, have smerter i dine visdomstænder eller i det omkringliggende tandkød eller noget helt fjerde. Uagtet hvad der ligger til grund for dine smerter, så kan vi som akut tandlægevagt nær Helsingør hjælpe dig! Det er således vigtigt at årsagen til de opståede smerter bliver fundet og ikke mindst behandlet, ellers er der stor chance for at smerterne kommer igen. Jo før du reagerer på problemet, desto hurtigere kan akuttandlægen få smerterne til at aftage igen. Smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke helt bør være. Af denne grund må sådanne smerter aldrig ignoreres.

Har du akutte problemer? Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER kan hjælpe dig! Vores tandlægeklinik ligger med sin centrale placering ikke langt fra Helsingør, og er af denne grund meget nem at komme til og fra, uanset om du benytter bil eller offentlig transport.   

 

INGEN VENTETID – FÅ EN FAST TID HOS OS!

 

Er uheldet ude, kan det være med stor fordelagtighed at opsøge en tandlæge nær Helsingør, som tilbyder akutte tider den samme dag. På den måde risikerer du aldrig at skulle gå rundt med smerter i længere tid end højest nødvendigt. Desuden kan du med en fast tid hos akuttandlægen nær Helsingør undgå unødig ventetid. Derved kan du komme direkte til og skal ikke sidde og vente. Det synes vi kun er fair!

Lige meget hvornår du har brug for en akut tid, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har lange åbningstider i samtlige hverdage fra 07:30 og helt frem til 17:30 om aftenen. Derudover har vi lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Der er af denne grund altid rig mulighed for at hjælpe dig, som oplever at have akutte tandproblemer.

 

DET FÅR DU HOS AKUT TANDLÆGER NÆR HELSINGØR

 

  • Ingen gebyrer eller andre særlige tillæg. Vi har faste lave priser.
  • Lange åbningstider samt lørdagsåbent
  • Eksperter inden for tandlægeskræk.
  • Fast behandlingstid så du undgår ventetid. 

 

LAVE PRISER HOS AKUTTANDLÆGEN HELSINGØR

 

Oplever du at have brug for hjælp med dit akutte tandproblem er der ingen grund til at vente med at kontakte os. De fleste mennesker tror, at en tid hos en akuttandlæge indbærer særlige tillæg, når den afsluttende tandlægeregning skal betales. Dette er dog ikke tilfældet hos tandlægevagten Helsingør hos AKUT TANDLÆGER. Hos os betaler du således ikke mere, blot fordi der er tale om et akut problem. Det bør således ikke være denne grund, som afholder dig fra at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Endvidere informerer vi altid vores patienter om både pris og procedure på forhånd. På den måde er du altid helt klar over, hvad tingene koster og der opstår ingen uventede overraskelser. Uagtet hvilke tandproblemer du må have er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har faste lave priser uanset om du har brug for en akut tid mandag morgen eller lørdag eftermiddag. Det gør derudover ingen forskel om du er patient hos os i forvejen eller ej. Du kan få en tid hos tandlægevagten nær Helsingør, når du har brug for det.  

 

KONTAKT OS I DAG PÅ TLF 42 50 22 61

 

Uanset hvilke akutte tandproblemer du står over for, er du altid velkommen til at kontakte os. Også selvom du blot søger råd og vejledning. Vi stiller gerne vores lange erfaring og ekspertise til rådighed for dig, som oplever akutte problemer. Vi ønsker at være fælles om at skabe en god tandsundhed for dig! Kontakt os i dag og lad os sammen afgøre om du har behov for en akuttandlæge nær Helsingør eller om det viser sig, at din pågældende situation sagtens kan vente en rum tid eller blot løses ved hjælp af råd og vejledning.

Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Helsingør!