AKUT TANDLÆGE HELSINGØR

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Helsingør akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge Helsingør?

  Det kan være vanskeligt som ikke-fagperson at vurdere, hvad der ligger til grund for et akut tandproblem. Desuden er det svært selv at afgøre, hvorvidt en behandling skal igangsættes hurtigst muligt eller den akutte situation faktisk kan vente en rum tid, og eventuelt løses med råd og vejledning. Det er her AKUT TANDLÆGER nær Helsingør kommer ind i billedet. I fællesskab hjælper vi dig med at afgøre din specifikke tandsituation. Vores lange erfaring inden for akutområdet medfører at vi både kan råde og vejlede samt behandle dig, som har akutte tandproblemer.

  Tandpine eller andre tandsmerter kan være forårsaget af mange forskellige ting. Du kan være uheldig at knække en tand, have smerter i dine visdomstænder eller i det omkringliggende tandkød eller noget helt fjerde. Uagtet hvad der ligger til grund for dine smerter, så kan vi som akut tandlægevagt nær Helsingør hjælpe dig! Det er således vigtigt at årsagen til de opståede smerter bliver fundet og ikke mindst behandlet, ellers er der stor chance for at smerterne kommer igen. Jo før du reagerer på problemet, desto hurtigere kan akuttandlægen få smerterne til at aftage igen. Smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke helt bør være. Af denne grund må sådanne smerter aldrig ignoreres.

  Har du akutte problemer? Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER kan hjælpe dig! Vores tandlægeklinik ligger med sin centrale placering ikke langt fra Helsingør, og er af denne grund meget nem at komme til og fra, uanset om du benytter bil eller offentlig transport.

  Ingen ventetid - Få en fast tid hos os!

  Er uheldet ude, kan det være med stor fordelagtighed at opsøge en tandlæge nær Helsingør, som tilbyder akutte tider den samme dag. På den måde risikerer du aldrig at skulle gå rundt med smerter i længere tid end højest nødvendigt. Desuden kan du med en fast tid hos akuttandlægen nær Helsingør undgå unødig ventetid. Derved kan du komme direkte til og skal ikke sidde og vente. Det synes vi kun er fair!

  Lige meget hvornår du har brug for en akut tid, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har udvidede åbningstider i samtlige hverdage fra 07:30 og helt frem til 17:30 om aftenen. Derudover har vi lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Der er af denne grund altid rig mulighed for at hjælpe dig, som oplever at have akutte tandproblemer.

  Det får du hos AKUT TANDLÆGER nær Helsingør

  • Fast lavt akut-gebyr - Faste lave priser
  • Udvidede åbningstider samt lørdagsåbent
  • Eksperter inden for tandlægeskræk
  • Fast behandlingstid så du undgår ventetid

  Lave priser hos din foretrukne akut tandlæge Helsingør

  Oplever du at have brug for hjælp med dit akutte tandproblem er der ingen grund til at vente med at kontakte os. De fleste mennesker tror, at en tid hos en akuttandlæge indbærer særlige tillæg, når den afsluttende tandlægeregning skal betales. Dette er dog ikke tilfældet hos tandlægevagten Helsingør hos AKUT TANDLÆGER. Hos os betaler du således ikke tårnhøje gebyrer, blot fordi der er tale om et akut problem. Det bør således ikke være denne grund, som afholder dig fra at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Endvidere informerer vi altid vores patienter om både pris og procedure på forhånd. På den måde er du altid helt klar over, hvad tingene koster og der opstår ingen uventede overraskelser.

  Vidste du, at vi er blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn? Hos os betaler du et fast LAVT gebyr!

  Uagtet hvilke tandproblemer du må have er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har faste lave priser uanset om du har brug for en akut tid mandag morgen eller lørdag eftermiddag. Det gør derudover ingen forskel om du er patient hos os i forvejen eller ej. Du kan få en tid hos tandlægevagten nær Helsingør, når du har brug for det.

  Akut tandlæge Helsingør - Kontakt os i dag

  Uanset hvilke akutte tandproblemer du står over for, er du altid velkommen til at kontakte os. Også selvom du blot søger råd og vejledning. Vi stiller gerne vores lange erfaring og ekspertise til rådighed for dig, som oplever akutte problemer. Vi ønsker at være fælles om at skabe en god tandsundhed for dig! Kontakt os i dag og lad os sammen afgøre om du har behov for en akuttandlæge nær Helsingør eller om det viser sig, at din pågældende situation sagtens kan vente en rum tid eller blot løses ved hjælp af råd og vejledning.

  Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Helsingør!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram