AKUT TANDLÆGE SJÆLLAND

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Sjælland akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge Sjælland?

  Skulle det pludselig ske, at du får akut tandpine eller på anden vis kommer til skade med dine tænder uden for din tandlæges åbningstid, kan vi som erfaren akut tandlæge være dig behjælpelige. Vores team af tandlæger og tandplejere udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor vi med garanti kan hjælpe dig med dit specifikke tandproblem.

  AKUT TANDLÆGE REGION SJÆLLAND

  Vi ved med vores lange erfaring inden for akutområdet, hvor afgørende betydning tiden har for dine tænders videre fremtid. Af denne grund tilbyder vi, som akut tandlæge Sjælland udvidede åbningstider. På den måde kan vi garantere dig, at du ikke skal gå med akut tandpine eller tandskader på anden vis i længere tid end højst nødvendigt. Vores åbningstider har til formål at imødekomme vores patienters ønsker og behov. Således at du så vidt muligt kan få en fast behandlingstid uagtet dag og tidspunkt. Om du er ny patient eller allerede eksisterende har ingen betydning. Vi kan behandle dig uanset forudsætning og behov. Har du brug for en tid i weekenden, kan vi således imødekomme dette.

  Fælles for mange tandproblemer, herunder akut tandpine er, at de skal behandles hurtigst muligt. Derfor er det ikke holdbart, at der går flere dage, uger eller hele måneder før du kommer til en konsultation. Det er her vi som akut tandlæge ønsker at afhjælpe dig dine smerter således, at dine tandproblemer ikke videreudvikler sig til et værre stadie.

  Find din nærmeste akut tandlæge og bliv ringet op inden for 3 timer i vores åbningstider!

   

  AKUT TANDLÆGE VAGT - FAST LAVT GEBYR

  Akut tandlægevagt er til for dig, som oplever akutte tandsmerter eller på anden vis har brug for akut tandlægehjælp. Valget af akut tandlæge kan dog have stor betydning. Det kan nemlig betale sig at gøre sig umage i sit valg af akut tandlæge. Især hvis du gerne vil opnå en større økonomisk besparelse. Tandlægevagten hos det offentlige samt størstedelen af de tandklinikker, som tilbyder akuthjælp tilføjer afslutningsvis et tårnhøjt akut-gebyr eller anden form for tillæg. Dette tillæg kommer oven i din afsluttende tandlægeregning. Det kan således hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig som patient. Hos AKUT TANDLÆGER synes vi dog ikke det skal koste dig det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Tværtimod. Vi har således samme lave priser i weekenden, som i hverdagen. Vi tager et fast lavt gebyr, som alle kan være med på. Det synes vi kun er fair!

  AKUT TANDLÆGE SJÆLLAND - FÅ EN FAST BEHANDLINGSTID

  Akut tandpine kan skyldes mange forskellige ting. Om tandpinen er opstået af den ene eller anden grund kan af gode grunde først fastslås i forbindelse med en faglig konsultation. Denne konsultation har vi selvfølgelig både den rette viden og de rette redskaber til at udføre. Med vores lange erfaring inden for akutområdet kan du være helt tryg hos os. Tag kontakt til din lokale akut tandlæge ved ønsket om at afhjælpe akut tandpine. Vi gør vores ypperste for at finde tid til dig ved først mulige lejlighed. Det lykkes os 90% af gangene at tildele vores akutte patienter en tid den selv samme dag.

  AKUT TANDLÆGEHJÆLP - AKUT TANDLÆGE SJÆLLAND

  Det er mere reglen end undtagelsen, at tandproblemer vokser sig større og bliver sværere at behandle, hvis behandlingen ikke påbegyndes hurtigst muligt. Det er årsagen til, at vi anbefaler såvel eksisterende som nye patienter til at opsøge en vagttandlæge, hvis der opleves akut tandpine eller andre akutte problemer uden for normal åbningstid. Vi yder professionel og tryg tandlægehjælp, uanset om det drejer sig om et stort eller småt tandproblem.

  Typisk vælger man at kontakte en akut tandlæge, hvis man oplever akut tandpine eller andre former for tandsmerter. Dog kan man også søge akut hjælp i andre tilfælde. Det kan for eksempel være, at du har knækket en tand eller har været udsat for andre tandskader, som kræver akut behandling. Resultatet af en tandbehandling vil ofte afhænge af, hvor hurtigt der skrides til handling. Har du svært ved at vurdere, hvor akut dit behov for tandlægehjælp reelt er, så kan du kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine symptomer komme med en faglig vurdering af, om en behandling skal igangsættes med det samme, eller om det kan vente en rum tid. Dette er naturligvis gratis!

  Det er som hovedregel ikke en god idé at udsætte tandbehandlinger. Om dine tandproblemer er store eller små har ingen betydning. Vi kan altid hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis.

  DET SKAL DU HUSKE NÅR DU SKAL HAVE AKUT TANDLÆGEHJÆLP

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp. Se nedenstående:

  Akut tandlæge København

  Akut tandlæge Lyngby

  Akut tandlæge Hillerød

  Akut tandlæge Odense

  Akut tandlæge Århus

  Akut tandlæge Aalborg

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram