AKUT TANDLÆGE SØBORG

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Søborg akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Akut tandlægehjælp nær Søborg?

  Søger du akut tandlæge Søborg? Tandproblemer kan være meget smertefulde, og derfor hjælper vi altid vores patienter hurtigst muligt. Om du i forvejen er eksisterende eller ny patient har ingen betydning. Vores største interesse er at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. Som erfaren tandlægeklinik udfører vi alle former for tandbehandlinger. Vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere er blandt de dygtigste i hele landet, hvorfor du kan vide dig sikker på at få den rette behandling hos os. Søger du således en akut tandlæge Søborg, kan vi være dig behjælpelige!

  Fast lavt gebyr - Akut tandlæge Søborg

  Akut tandpine eller tandsmerter kan være utålelige. Af denne grund er det rart at vide, at man kan få den rette tandlægehjælp, når man har aller mest brug for det. Når noget akut opstår skal det gå hurtigt med at finde en tandlæge og komme til en konsultation. Det kan dog betale sig at gøre sig umage i sit valg af akut tandlæge. Du kan nemlig opnå en større økonomisk besparelse ved at vælge den rette akut tandlæge. Det går igen hos flere tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp, at der tillægges et tårnhøjt akut-gebyr på den afsluttende tandbehandling. Dette gør sig også gældende hos den offentlige tandlægevagt. Hvis du benytter os som dine foretrukne akut tandlæge Søborg bør du vide, at du kun betaler et beskedent gebyr. Vi synes nemlig ikke at prisen skal være den dobbelte, blot fordi der er tale om et akut behov. Det må aldrig være usikkerhed om økonomien, der afholder dig fra at opsøge en akut tandlæge nær Søborg. Vi kræver således ikke yderligere blot fordi der er tale om et akut tandproblem.

  Desuden informerer vi altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. Derved har du altid vished for, hvad du skal betale inden du får foretaget en behandling. Vi ønsker at være fælles om din tandsund på et oplyst grundlag. Det må derfor aldrig være en overraskelse, hvad tingene koster at få lavet.

  Akut tandlægehjælp Søborg

  Alle som har prøvet at have tandpine kan nikke genkendende til, hvor smertefuldt dette er. Af denne grund er det betryggende at vide, at den rette tandlægehjælp kan indtræde hurtigst muligt. Hvis det murrer, værker og dunker i og omkring tænderne bør du kontakte akut tandlægen Søborg hurtigst muligt. Det kan også være du har knækket en tand eller har andre pludselige tandproblemer, som du gerne vil have en faglig vurdering af. Hvad enten det er det ene eller det andet, så kan det give mening at opsøge akut hjælp ved en tandlæge, som tilbyder akutte tider samme dag.

  Når uheldet sker eller der pludselig opstår tandproblemer anbefaler vi ikke at vente alt for længe med at få gjort noget ved det – og hvorfor gå og vente når man kan få en akut tid hos akut tandlæge Søborg. Med den rette behandling kan smerter eller gener forsvinde overraskende hurtig. Har du akutte tandproblemer, så kan AKUT TANDLÆGER hjælpe dig.

  Det tilbyder vi dig som akut tandlæge Søborg:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling
  • Fast tid – Så venter du ikke i timevis
  • Udvidede åbningstider
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Råd og vejledning om tandproblemer - Bestil tid hos din akut tandlæge Søborg

  Det kan ofte være vanskeligt at bedømme, hvor omfattende tandproblemet er, når man ikke selv er i faget. Isninger eller murrende følelser kan opleves forskelligt fra person til person og det kan derfor være en fordel at opsøge en akut tandlæge hurtigst muligt. Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, men du er aldrig forpligtet til at bestille tid. Det er faktisk helt okay at kontakte os selvom du blot søger råd og vejledning om dit specifikke tandproblem. Dette er naturligvis helt gratis! Med nogen af landets bedste behandlere kan vi her på klinikken hjælpe dig med at afgøre om du skal opsøge akut tandlæge med det samme eller det kan vente en rum tid.

  Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Søborg hjælper vi naturligvis gerne.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram