AKUT TANDLÆGE GLOSTRUP

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Glostrup akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Har du brug for en akut tandlæge Glostrup?

  En akut tandlæge er til for dig, som har akutte tandsmerter og som ikke kan vente med at blive behandlet og derved smertelindret. Generende tandsmerter eller tandpine kan være blandt nogle af de mest uudholdelige smerter, som vi mennesker kan opleve. Derfor er det også vigtigt, at du kontakter akuttandlægen hurtigst muligt, hvis du oplever smerter i eller omkring dine tænder. På den måde kan du blive afhjulpet dine smerter i tide. Uanset om der er tale om små eller store tandsmerter, anbefaler vi at du kontakter tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER hurtigst muligt.

  Smerterne er din munds måde at fortælle dig på, at noget er, som det ikke bør være. Dette skal du reagere på. Gør du ikke noget ved problemet i tide, kan du risikere at din situation udvikler sig til noget værre. Desuden kan du være helt sikker på at smerterne opstår igen, hvis årsagen ikke findes og eventuelt behandles. Der kan være mange årsager til tandsmerter. Du kan være uheldig at knække en tand, tabe en fyldning eller noget helt tredje. Uagtet hvad der ligger til grund for dine smerter kan vi med vores lange erfaring inden for akutområdet være dig behjælpelige! Vores meget lange erfaring og viden gør, at du kan føle dig helt tryg, når du besøger vores klinik nær Glostrup.

  Akut tandlægehjælp - Eksperter i tandlægeskræk

  Lider du af tandlægeskræk? Hos AKUT TANDLÆGER nær Glostrup tager vi os god tid til dig. Det viser sig nemlig ofte at være når tingene går lidt for hurtigt, at det kan føles ubehageligt. Dette er vi som akut tandlæge helt klar over og af denne grund har vi særligt fokus på tandlægeskræk. Det er vigtigt for os, at du føler at der bliver taget hensyn til dét, som skræmmer dig. Af denne grund prøver vi så vidt muligt at finde frem til, hvad der afholder samt skræmmer dig ved et tandlægebesøg. På den måde kan vi nemlig møde dig, hvor du er, og give dig den bedst mulige behandling.

  Trods dét at der er tale om et akutbehov, skal der stadig være tid til at gøre tingene i det tempo, som passer dig. Uanset hvad du har brug for kan vi med garanti imødekomme det. Vi trækker på vores lange erfaring med behandling af tandlægeskræk og dette gør os i stand til at give dig en god og tryg oplevelse. Uanset om du ønsker at bestille en tid eller blot har brug for vores ekspertise i form af råd og vejledning er du altid meget velkommen til at kontakte os.

  Har du akut tandpine? Lad os hjælpe dig af med dine tandsmerter i dag!

  Fast lavt gebyr - Samme lave priser - Akut tandlæge Glostrup

  Hvis du pludselig står og har brug for en tandlæge som tilbyder akuthjælp, så behøver du ikke frygte for et afsluttende højt gebyr, når du besøger vagt tandlægen hos AKUT TANDLÆGER. Som akuttandlæge nær Glostrup synes vi at det skal koste det dobbelte, på trods af at der er tale om et akut behov. Derfor tilbyder vi også, uanset dag og tidspunkt, et fast lavt akut-gebyr til alle vores patienter. Derudover informerer vi altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde kender du altid prisen på forhånd. Det må aldrig være en økonomisk usikkerhed, som afholder dig fra at kontakte os. Vi ønsker at være fælles om din tandsundhed og derfor skal det ikke være en overraskelse hvad tingene koster.

  Akut tandlægetid nær Glostrup

  Hvis uheldet er ude er det vigtigt at du kan få en akut tandlægetid, når du har aller mest brug for det. Dette imødekommer vi hos AKUT TANDLÆGER ved at have udvidede åbningstider. Vi har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i alle ugens hverdage. Desuden har vi lørdagsåbent, hvor mange andre tandlægeklinikker har lukket. Der er ikke noget værre end at sidde med generende tandsmerter og vente på at blive tilset og eventuelt behandlet. Dette forsøger vi hos AKUT TANDLÆGER nær Glostrup at imødekomme ved at give en fast behandlingstid den pågældende dag. På den måde sikrer vi dig, at du ikke skal sidde og vente unødig tid på at komme til. Det synes vi kun er fair.

  Det vigtigste for dig som patient hos os er, at du i en akut situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid på vores klinik nær Glostrup, hvor du altid kan få hjælp og vejledning, når du har brug for det.

  Lad os hjælpe dig! Akut tandlæge Glostrup

  Uanset om du er kommet uheldigt til skade med dine tænder eller har tandpine, har du brug for en akuttandlæge, som kan hjælpe og vejlede dig i forhold til din specifikke situation. Af denne grund er du altid meget velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi råde dig til, hvad der vil være det rette at gøre i den situation, du befinder dig i. I nogle tilfælde vil det vurderes, at du hurtigst muligt skal komme ind på klinikken, mens det i andre tilfælde kan vurderes, at behandlingen kan vente i et vis tidsrum.

  Det vigtigste er dog at du ved, at du i en akutopstået situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid nær Glostrup, når du har aller mest brug for det. Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER giver dig en fast behandlingstid, så du ikke skal sidde og vente på at komme til. På den måde bliver du også smertelindret hurtigst muligt. Uagtet om du er patient hos os i forvejen eller ej er du meget velkommen til at kontakte os!

  Det får du hos AKUT TANDLÆGER nær Glostrup:

  • Et team af eksperter i tandlægeskræk
  • Fast lavt gebyr - Blandt de billigste tandlæger i København
  • Fast behandlingstid så du undgår unødig ventetid
  • Udvidede åbningstider samt lørdagsåbent

  Du skal vide at det er helt okay at kontakte os blot for råd og vejledning, hvis noget akut opstår. Du er aldrig forpligtet til at bestille en tid. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores erfaringer, så du kan blive afhjulpet dine smerter hurtigst muligt. Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge nær Glostrup!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram