AKUT TANDLÆGE BIRKERØD

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR BIRKERØD

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR BIRKERØD

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

5 + 10 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR BIRKERØD:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE BIRKERØD

 

Har du brug for en akut tandlæge nær Birkerød? Uagtet om du har knækket en tand, tabt en fyldning eller af en anden grund oplever at have tandsmerter, så er du altid velkommen til at kontakte din akut tandlæge nær Birkerød. Uanset om du er patient hos i forvejen er vi klar til at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. De fleste har prøvet at have tandpine og ved af denne grund, hvor meget smerte dette kan forårsage. Indimellem kan smerterne holdes nede ved smertestillende medicin, men hvorfor gå og vente på at få en tid hos din tandlæge, når du kan få en akut tid hos din akut tandlæge nær Birkerød? Ved at få råd eller hjælp til dit specifikke problem i tide vil problemet ikke blive forværret og smerterne vil samtidig forsvinde overraskende hurtigt igen.

 

HOS DIN AKUT TANDLÆGE NÆR BIRKERØD IMØDEKOMMER VI DINE ØNSKER OS BEHOV

Vores klinik ligger med sin centrale placering ikke langt fra Birkerød. Desuden er klinikken meget nem at komme til og fra. Så hvad enten du benytter offentlig transport, kører i bil eller på cykel så vil klinikken være let tilgængelig for dig, der bor i eller omkring Birkerød.  

Lige meget hvornår du har brug for en akut tid, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har lange åbningstider i samtlige hverdage fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30 om aftenen. Derudover har vi lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Der er af denne grund altid rig mulighed for at hjælpe dig, som har akutte tandproblemer.

 

KONTAKT OS I DAG PÅ TLF 42 50 22 61 OG BESTIL TID ELLER FÅ RÅD OG VEJLEDNING

Hvis du går rundt med et akutopstået problem er der ingen grund til at vente med at kontakte os. De fleste tror, at en tid hos en akut tandlæge medfører særlige tillæg eller gebyrer på den afsluttende tandlægeregning. Dette er ikke tilfældet hos os. Hos os betaler du ikke ekstra, blot fordi der er tale om et akut problem. Det bør derfor ikke være dét, som skal afholde dig fra at kontakte os, hvis du har brug for en akut tandlæge. Vi informerer altid om både pris og procedure forinden behandling. Det synes vi kun er fair! På den måde er der altid en klarhed omkring, hvad det koster at komme til en akut tandlæge nær Birkerød.  

Uanset hvilke tandproblemer du må have er du altid velkommen til at kontakte os. Også selvom du blot søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Det kan være meget vanskeligt selv at finde ud af, hvorvidt det opstået problem kræver øjeblikkelig behandling. Dette kan vi hjælpe dig med at afgøre. Vi stiller altid gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for dig, så du kan få den rette hjælp. Hos os er vi fælles om at skabe god tandsundhed for dig! Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi i fællesskab afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Birkerød.

 

Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik nær Birkerød!