AKUT TANDLÆGE BIRKERØD

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Birkerød akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Har du brug for en akut tandlæge nær Birkerød?

  Uagtet om du har knækket en tand, tabt en fyldning eller af en anden grund oplever at have tandsmerter, så er du altid velkommen til at kontakte os som din akut tandlæge nær Birkerød. Uanset om du er patient hos i forvejen er vi klar til at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. De fleste har prøvet at have tandpine og ved af denne grund, hvor meget smerte dette kan forårsage. Indimellem kan smerterne holdes nede med smertestillende medicin, men hvorfor gå og vente på at få en tid hos din tandlæge, når du kan få en akut tid hos din akut tandlæge nær Birkerød? Ved at få råd eller hjælp til dit specifikke problem i tide vil problemet ikke blive forværret og smerterne vil samtidig forsvinde overraskende hurtigt igen.

  Akut tandlæge nær Birkerød - Vi imødekommer dine ønsker og behov

  Vores klinik ligger med sin centrale placering ikke langt fra Birkerød. Desuden er klinikken meget nem at komme til og fra. Så hvad enten du benytter offentlig transport, kører i bil eller på cykel så vil klinikken være let tilgængelig for dig, der bor i eller omkring Birkerød.

  Vi har udvidede åbningstider i hverdagene og lørdagsåbent!

  Lige meget hvornår du har brug for en akut tid, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har udvidede åbningstider i samtlige hverdage fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30 om aftenen. Derudover har vi lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Der er af denne grund altid rig mulighed for at hjælpe dig, som har akutte tandproblemer.

  Det får du hos vagttandlægen nær Birkerød:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling
  • Udvidede åbningstider
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Akut tandlæge Birkerød - Kontakt os i dag og bestil tid eller få råd og vejledning

  Hvis du går rundt med et akutopstået problem er der ingen grund til at vente med at kontakte os. De fleste tror, at en tid hos en akut tandlæge medfører særlig høje tillæg eller gebyrer på den afsluttende tandlægeregning. Dette er ikke tilfældet hos os. Hos os betaler du ikke det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut problem. Det bør derfor ikke være dét, som skal afholde dig fra at kontakte os, hvis du har brug for en akut tandlæge. Vi informerer altid om både pris og procedure forinden behandling. Det synes vi kun er fair! På den måde er der altid en klarhed omkring, hvad det koster at komme til en akut tandlæge nær Birkerød.

  Uanset hvilke tandproblemer du må have er du altid velkommen til at kontakte os. Også selvom du blot søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Det kan være meget vanskeligt selv at finde ud af, hvorvidt det opstået problem kræver øjeblikkelig behandling. Dette kan vi hjælpe dig med at afgøre. Vi stiller altid gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for dig, så du kan få den rette hjælp. Hos os er vi fælles om at skabe god tandsundhed for dig! Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi i fællesskab afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Birkerød. Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik nær Birkerød!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram