TANDLÆGE HARLEV

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Harlev akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

Har du brug for en akut tandlæge nær Harlev?

En sund mundhygiejne har stor betydning for ens fremadrettet tandsæt. Når det er sagt, så kan du alligevel være uheldig at noget akut pludseligt opstår. Du kan ifølge af en ulykke knække en tand eller have smerter i dine frembrudte visdomstænder. Årsagerne til akutte tandproblemer er mange og uanset hvilken årsag du måtte have, så er det vigtigt at du bliver tilset og eventuelt behandlet hurtigst muligt. Ignorerer du smerterne resulterer det i langt de fleste tilfælde i at tandlægen er nødsaget til at udføre en større og mere krævende behandling. Dette undgår du ved at søge tandlæge hurtigst muligt. Hvis uheldet skulle være ude en sen aften eller i weekenden bør du ikke gå og vente på at din tandlæge åbner igen. Du bør i stedet være klar over, at vi som tandlægevagt Harlev kan være dig behjælpelige!

Står du pludselig og har brug for at opsøge en akut tandlæge nær Harlev eller omegn? Vi vil gerne være løsningen på problemet!

Fast lavt gebyr hos akut tandlægen Harlev

Står du og har brug for akut tandlægehjælp? De fleste andre tandlægeklinikker, som tilbyder tandbehandlinger tilføjer et tårnhøjt akut gebyr i prisen på din akutte tandbehandling. Dette skyldes at de akutte problemer oftest opstår i ydertimerne eller i weekenden, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Af denne grund kan det hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse at blive behandlet af en akut tandlæge. Men hvorfor betale et stort gebyr, når du kan undgå det ved at benytte os som tandlægevagt Harlev? Hos os betaler du ikke det dobbelte, blot fordi der er tale om en akut behandling - det synes vi kun er rimeligt! Vi tilbyder således et fast lavt gebyr uanset dag og tidspunkt!

Akut tandlæge Harlev tilbyder dig:

  • Udvidede åbningstider
  • Hyggelige omgivelser
  • Fast behandlingstid så du undgår unødig ventetid
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter
  • Behandling af nye patienter sågar som eksisterende patienter

Få akut tandlægehjælp nær Harlev

Uanset hvornår du har brug for akut tandlægehjælp, så kan du benytte dig af vores gode service og få en tandlægetid efter dine ønsker og behov. På vores tandlægeklinik får du en fast behandlingstid så du ikke skal vente unødigt på at komme til. Vi forsøger altid at finde en tid til dig den pågældende dag. I langt de fleste tilfælde lykkedes det os. Det er i vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer.

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores tandlægeklinik nær Harlev

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram