AKUT TANDLÆGE RØDOVRE

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Rødovre akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge Rødovre?

  Tandsmerter kan ingen mennesker holde for, og trods dét at vi gennem årene er blevet meget bedre til at passe på vores tænder samt have en sund og forebyggende tandpleje, så kan et akut tandproblem alligevel opstå. Du kan være uheldig at flække en tand, tabe en fyldning, have caries i tænderne eller noget helt andet. Uanset hvilken årsag, som ligger bag det pågældende problem, kan vi som akuttandlæge nær Rødovre være dig behjælpelige! Årsagen til akutopstået tandpine eller andre former for tandsmerter forsvinder ikke af sig selv igen. Af denne grund anbefaler vi, at du kontakter vagttandlægen hos AKUT TANDLÆGER. På den måde kan du få en tid og blive smertelindret hurtigst muligt.

  Det er vigtigt at du ved, at hvis der ikke gøres noget ved årsagen til smerterne, så kan du være sikker på, at de kommer igen. Smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Derfor bør du ikke ignorere smerterne. Ved at ignorere smerterne kan du risikere at problemet udvikler sig til et endnu værre stadie og derved kræver en større behandling i sidste ende. Uagtet hvad der ligger til grunde for dine smerter er du meget velkommen til at kontakte os. Også blot hvis du søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation.

  Akuttandlæge nær Rødovre Centrum

  Det kan være svært som ikke-fagperson at kende årsagen til de generende tandsmerter. Desuden kan det være svært selv at vurdere, hvorvidt ens tandsituation kan vente en rum tid med at få behandling eller hvorvidt smerterne er et tegn på, at du bør behandles hurtigst muligt. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER nær Rødovre hjælpe dig med at afgøre. I fællesskab med dine egne ønsker finder vi ud af, hvad der er bedst til lige præcis din akutte situation. Med afsæt i vores lange erfaring har vi den nødvendige ekspertise inden for akutområdet og vi kan med garanti imødekomme dine ønsker og behov.

  Vores klinik ligger med sin centrale placering ikke langt fra Rødovre Centrum og er nem at komme til og fra hvad enten du benytter bil, bus eller tog. Klinikken har udvidede åbningstider, hvorfor vi altid kan hjælpe dig uagtet dag og tidspunkt. Du kan benytte dig af vores gode service alle hverdage fra 07:30 og helt frem til 17:30 samt lørdage fra 08:00 til 15:00, hvor mange andre tandklinikker har lukket. Som akuttandlæge nær Rødovre sætter vi en ære i at levere en god oplevelse og hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer.

  Tandlæge priser - Akut tandlæge Rødovre - Blandt de billigste tandlæger

  Det kan for de fleste mennesker ende med at være en dyr fornøjelse at blive akut behandlet. De fleste tandlægeklinikker tilføjer nemlig et tårnhøjt gebyr eller andre særlige tillæg, når der er tale om et akut tandproblem. Dette er dog ikke tilfældet hos AKUT TANDLÆGER nær Rødovre. Hos os skal du ikke betale det dobbelte, blot fordi der er tale om et akutopstået tandproblem. Det synes vi kun er fair. Det skal aldrig være en økonomisk usikkerhed, som afholder dig fra at kontakte os, når du har brug for akuthjælp.

  Vi er blandt billige tandlæger i København, også når det gælder akutte problemer. Hos AKUT TANDLÆGER nær Rødovre informerer vi dig altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde har du altid klarhed over, hvad det vil koste dig at besøge tandlægevagten hos os. Vi ønsker at være fælles om din tandsundhed og derfor skal det ikke være en overraskelse hvad tingene koster! Uanset om du er patient hos os i forvejen eller ej, er vi klar til at hjælpe dig.

  Det får du hos tandskadevagten nær Rødovre:

  • Eksperter i tandlægeskræk
  • Fast behandlingstid så du undgår unødig ventetid
  • Udvidede åbningstider i hverdagene samt lørdagsåbent.
  • Fast lavt akut-gebyr

  Som tandlæge sætter vi en ære i at vejlede og hjælpe dig, som har akutte tandproblemer. Vores team af tandlæger og tandplejere er blandt de mest kompetente i hele landet. Har du brug for en akuttandlæge er vi således altid behjælpelige! Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge tæt på Rødovre.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram