TANDLÆGE GILLELEJE

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Gilleleje akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Leder du efter en akut tandlæge nær Gilleleje?

  Søger du en tandlæge Gilleleje? Som erfaren tandlægeklinik ved vi hvor generende akut tandpine kan være, hvorfor vi tilbyder akut tandlægehjælp til dig, når du har brug for det. Vores team af kompetente tandlæger, klinikassistenter og tandplejere udfører alle former for tandbehandlinger, store som små. Har du brug for en akut tandlæge Gilleleje kan vi således være dig behjælpelige! Om du har en knækket tand eller uheldigvis har været ude for et uheld, så kan vi med vores lange erfaring og viden med garanti hjælpe.

  Billig tandlæge Gilleleje

  Står du pludselig i en situation, hvor du har brug for en tandlæge, som kan afhjælpe dine akutte tandsmerter kan det være fordelagtigt at bruge tid at på finde den helt rette tandlæge. Ved at gøre sig umage i sit valg af akut tandlæge, kan du således opnå en større økonomisk besparelse. På de fleste tandklinikker rundt omkring i landet samt hos den offentlige tandlægevagt vil den afsluttende tandlægeregning bære præg af et højt akut-gebyr. Dette gebyr bliver lagt oven i din akutte tandbehandling. På den måde kan det hurtigt vise sig, at blive en dyr fornøjelse at blive behandlet hos en akut tandlæge. Men hvorfor betale et tårnhøjt akut-gebyr, når du kan undgå det? Hvis du benytter os som akut tandlæge Gilleleje betaler du et fast lavt gebyr. Vi synes ikke det skal koste det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut tandproblem. Tværtimod.

  Vi har samme lave priser i weekenden, som i hverdagen.

  Akut tandlægehjælp nær Gilleleje

  Som akut tandlæge ved vi hvor generende tandpine og andre former for tandsmerter kan være. Af denne grund er vores største interesse at hjælpe dig med akutte smerter. Fælles for størstedelen af de tandproblemer du som patient kan opleve er, at de skal behandles hurtigst muligt. Du må aldrig gå flere dage eller uger med tandsmerter. Det er vigtigt du kommer til en konsultation hurtigt muligt, hvor tandlægen kan afhjælpe dig dine smerter. Vi ved således hvor afgørende tiden kan være, hvorfor vi tilbyder akut tandlægehjælp til vores eksisterende såvel som nye patienter.

  Vi bestræber os altid på at finde en tid til dig den pågældende dag. Indtil du kan komme til en konsultation hos tandlægen kan du dæmpe dine smerter med almindeligt smertestillende medicin. Den smertestillende medicin kan i de fleste tilfælde holde dine smerter nede en rum tid. Du bør dog huske på, at i og med, at smerternes årsag ikke identificeres og behandles så vil smerterne komme igen. Desuden vil dit specifikke tandproblem med stor sandsynlighed vokse sig større og derved kræve en større behandling end hvis du havde reageret på dine smerter med det samme. Det er vigtigt, at du kommer forbi til en konsultation hos tandlægen, hvor du kan få svar på, hvorfor tandpinen er opstået og tillige få den rette behandling. Vigtigst af alt kan du blive behandlet og slippe af med dine smerter meget hurtigt igen.

  Alle vores tandlæger og tandplejere er blandt de dygtigste og mest kompetente i hele landet.

  Få akut tandlægehjælp i dag!

  Akut tandpine opstår altid på ubekvemme tidspunkter. Med en tandlæge, som tilbyder akut tandlægehjælp kan du altid være sikker på at få den rette hjælp, når du har brug for det. Hvad end der ligger til grund for dine opståede tandsmerter, kan vi med sikkerhed imødekomme dit behov for akut tandlægehjælp. De har tillige stor ekspertise og erfaring inden for akutområdet. Med afsæt i deres lange erfaring og viden kan du være helt sikker på, at uanset hvilket tandproblem du måtte have, så kan du få akut tandlægehjælp når du har brug for det!

  Få den hjælp du har brug for - Tandlæge Gilleleje

  Har du svært ved at vurdere, hvor akut dit behov for tandlægehjælp reelt er, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine symptomer komme med en faglig vurdering af, hvad der vil være mest fordelagtigt i din specifikke tandsituation. Om dine tandproblemer er store eller små har ingen betydning. Hos AKUT TANDLÆGER kan vi altid hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram