TANDLÆGE GRÆSTED

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Græsted akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Tandlæge Græsted? Din løsning på problemet

  De fleste mennesker oplever på et tidspunkt at få brug for en akut tandlæge, når akutopstået tandproblemer viser sig fra sin mest smertefulde side. Trods en god forebyggende tandpleje kan det ske for os alle, at uheldet er ude og derfor får brug for hjælp i form af en akut tandlæge. Hos akut tandlægen nær Græsted kan du benytte dig af klinikkens gode service, hvor du ikke skal betale tårnhøje gebyrer for dit specifikke tandproblem. Desuden kan få en fast tid ved at ringe i forvejen.

  Hos os betaler du et fast LAVT gebyr uanset dag og tidspunkt. Vi synes ikke det skal koste dig det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut behov!

  Det kan være meget forstyrrende, hvis du pludselig knækker en tand eller render rundt med en tandpine, som ikke vil forsvinde igen. I nogle tilfælde kan smerterne holdes nede med smertestillende men uanset om det er den ene eller anden årsag kan det give mening at opsøge en akut tandlæge nær dig. Hvis uheldet er ude anbefaler vi ikke, at der går alt for længe med at finde frem til årsagen på det opstået problem. Jo før problemet bliver tilset og eventuelt behandlet jo mindre er risikoen for at problemet udvikler sig til et værre stadie.

  Akut tandlægehjælp? Fast lavt gebyr!

  Der opkræves ikke tårnhøje gebyrer eller særlige tillægspriser hos din akut tandlæge nær Græsted blot fordi der er tale om akutte tandproblemer. Det synes vi kun er fair! Hos din akut tandlæge nær Græsted vil vi gerne være fælles om din tandsundhed. Derfor må det aldrig være en overraskelse hvad tingene koster at få lavet. På den måde kan du desuden bedre beslutte dig for, hvad du ønsker at få lavet. Klinikkens personale er vellidte, dygtige og meget omhyggelige. Vi sætter dig som patient i centrum. Vi har den nødvendige erfaring der skal til for at give dig, der har været udsat for en tandskade eller andre smertefyldte tandproblemer, den bedste vejledning eller behandling.

  Kontakt os i dag, så kan vi sammen finde en løsning for dig, der har akutte tandproblemer. Alt telefonisk kontakt er naturligvis GRATIS og uforpligtende!

  Vi vil gerne være løsningen på problemet - Tandlæge nær Græsted

  Når behovet for en tandlæge nær Græsted melder sig, så vil vi gerne være løsningen på problemet. Vi vil altid meget gerne være dig behjælpelig med dine akut opstået tandproblemer. På klinikken har vi nogle af landets mest vellidte og kompetente tandlæger og tandplejere. De vil på bedste vis hjælpe dig, når du har aller mest brug for det. På en måde, så det samtidig bliver en god og tryg oplevelse for dig som patient. Klinikken har udvidede åbningstider, hvilket gør det muligt at imødekomme dine ønsker og behov.

  Kontakt os gerne for at få en afklaring på om dine akutte tandproblemer skal tilses med det samme eller det blot kan vente lidt. Uanset om du ønsker at bestille en tid eller blot ønsker svar på spørgsmål vil vi vejlede dig efter bedste evne.

  Såfremt du har brug for en tandlæge nær Græsted, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram