TANDLÆGE NØRREPORT

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Nørreport akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Tandlæge Nørreport som tilbyder akut tandlægehjælp

  Akutte tandproblemer er ofte indbefattet af uudholdelige smerter. Det er her din akut tandlæge nær Nørreport kommer ind i billedet. Det kan være vanskeligt som ikke-fagperson at bedømme, hvor omfattende det pågældende tandproblem egentlig er. Desuden kan smerterne føles meget forskelligt fra individ til individ og det kan derfor være en fordel at opsøge en akut tandlæge nær Nørreport hurtigst muligt. Ved akutopstået tandproblemer er det sjældent en god idé at vente med at blive tilset. I nogle tilfælde vurderes det at komplikationerne skal tilses med det samme, mens det i andre tilfælde vurderes at det kan vente, hvorfor det er muligt at finde en tid, som passer bedre ind i dagsrutinerne. Heldigvis kan vi hos din akut tandlæge indre by hjælpe dig med at afgøre, hvad det bedste vil være i din specifikke tandsituation.

  Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer på vores klinik ikke langt fra Nørreport

  Klinikken har udvidede åbningstider, hvilket gør det muligt for dig som patient at få en tid efter dine ønsker og behov. Hvad enten du har brug for tid mandag morgen eller torsdag aften kan vi imødekomme det. Klinikken har åbent fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30 om aftenen. Vi har desuden lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Nørreport, er vi således klar til at hjælpe dig!

  Vi vil gerne være din løsning på problemet - Tandlæge Nørreport

  Du er altid velkommen til at kontakte os men aldrig forpligtet til at bestille en tid. Det er faktisk helt okay at kontakte os, hvis du blot søger råd og vejledning om dine akutopstået tandproblemer. Dette er naturligvis GRATIS. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores erfaringer og ekspertise, så du kan blive afhjulpet dine tandproblemer hurtigst muligt. Hos din Nørreport tandlæge opkræves der udelukkende et beskedent gebyr for en akut behandling. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, lige når du har brug for det og det skal ikke koste dig det dobbelte af, hvad det burde. Det synes vi kun er fair!

  Vores klinik er med sin centrale placering meget nem at komme til. Så hvad enten du benytter bil, bus eller tog er det nemt at komme til og fra klinikken.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram