TANDLÆGE NØRREPORT

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR NØRREPORT

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR NØRREPORT

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

3 + 3 =

 

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR NØRREPORT:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

TANDLÆGE NØRREPORT

 

Akutte tandproblemer er ofte indbefattet af uudholdelige smerter. Det er her din akut tandlæge nær Nørreport kommer ind i billedet. Det kan være vanskeligt som ikke-fagperson at bedømme, hvor omfattende tandproblemet egentlig er. Desuden kan smerterne føles meget forskelligt fra individ til individ og det kan derfor være en fordel at opsøge en akut tandlæge nær Nørreport hurtigst muligt. Ved akutopstået tandproblemer er det sjældent en god idé at vente med at blive tilset. I nogle tilfælde vurderes det at problemet skal tilses med det samme, mens det i andre tilfælde vurderes at man godt kan finde en tid, som passer bedre ind i dagsrutinerne. Heldigvis kan vi hos din akut tandlæge indre by hjælpe dig med at afgøre, hvad det bedste vil være i din specifikke tandsituation.

Klinikken har lange åbningstider, hvilket gør det muligt for dig som patient at få en tid efter dine ønsker og behov. Hvad enten du har brug for tid mandag morgen eller torsdag aften kan vi imødekomme det. Klinikken har åbent fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30 om aftenen. Vi har desuden lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Såfremt du har brug for en akut tandlæge nær Nørreport, er vi således klar til at hjælpe dig!   

 

VI VIL GERNE VÆRE DIN LØSNING PÅ PROBLEMET – KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte os men aldrig forpligtet til at bestille en tid. Det er faktisk helt okay at kontakte os, hvis du blot søger råd og vejledning om dine akutopstået tandproblemer. Vi sidder altid klar til at dele ud af vores erfaringer og ekspertise, så du kan blive afhjulpet dine tandproblemer hurtigst muligt. Hos din Nørreport tandlæge opkræves der ikke gebyr eller andre særlige tillægspriser blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, lige når du har brug for det! Det skal ikke koste dig noget ekstra.  

Vores klinik er med sin centrale placering meget nem at komme til. Så hvad enten du benytter bil, bus eller tog er det nemt at komme til og fra klinikken.

Vi ser frem til på den eller anden måde at hjælpe dig med dine akutte problemer på vores klinik ikke langt fra Nørreport! 

Hvis du leder efter en tandlæge i dit lokale område find dem nedenfor: