AKUT TANDLÆGE AALBORG

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Aalborg akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

VI HENVISER TIL TANDPINEVAGTEN PÅ TELEFON
70 20 02 55

Har du brug for en akut tandlæge Aalborg?

Akutte tandsmerter indtræffer oftest på upassende tidspunkter i ydertimerne eller i weekenden, hvor din egen tandlæge højst sandsynligt holder lukket. Skulle dette være tilfældet, kan vi som vagttandlæge være dig behjælpelig. Du bør aldrig gå og vente på at din egen tandlæge åbner igen, men i stedet blive tilset og behandlet af en akut tandlæge nær dig. Det er vigtigt, at du får akut tandlægehjælp, lige efter smerterne er indtruffet i din mund. Mange tandproblemer skal nemlig behandles inden for kort tid, hvis det bedste resultat skal opnås. I de fleste tilfælde oplever vi behov for akut tandlægetid ved en knækket tand eller mistet fyldning, men vi oplever også henvendelser ved smerter i tænder, kæber eller tandkød. Uagtet hvor dine smerter kommer fra, kan du benytte dig af vores service som tandlægevagt.

Få en akut behandlingstid, når det passer dig.

Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER Aalborg

Tandlægevagten Aalborg er til for dig med akutte tandproblemer. Søger du en akut tandlæge nær Aalborg, kan vi således være dig behjælpelige. Vi er en erfaren tandlægeklinik, som har mange års erfaring inden for akut tandbehandling, hvorfor du kan være tryg ved et besøg hos os. Vi sætter en ære i at behandle dig med akutte tandsmerter. Uagtet om dine tandproblemer er store eller små, kan vi hjælpe dig med din specifikke tandsituation.

Vidste du, at vi er specialister i at behandle patienter, som døjer med tandlægeskræk?
Skal vi også hjælpe dig?

Akutopståede tandproblemer kan være forårsaget af mange forskellige ting. Det er vigtigt at den bagvedliggende årsag til tandproblemet findes. Ellers kan du være helt sikker på at tandsmerterne kommer igen. Smerterne forsvinder således ikke af sig selv og af denne grund opfordrer vi dig til at kontakte tandlægevagten Aalborg hos AKUT TANDLÆGER. Smerterne er din krops måde at fortælle dig, at noget er galt. Det kan være svært som ikke-fagperson selv at identificere årsagen, hvorfor det er helt okay blot at kontakte os for råd og vejledning. Vi sidder klar til at dele ud af vores lange erfaring inden for akutområdet. Du er såfremdeles altid meget velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi i fællesskab afgøre, hvorvidt du har brug for omgående behandling, eller om din situation i såfald kan vente en rum tid.

Åbningstider som imødekommer dine ønsker og behov

Som akut tandlægeklinik har vi udvidede åbningstider, hvorfor du altid kan kontakte os, hvis du har brug for en tandlægevagt i nærheden af Aalborg. Vores tandlægeklinik er tilgængelig inden for normale åbningstider, men således også i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker holder lukket. Vi ved hvor ubehageligt og generende det er at gå rundt med akutte tandsmerter, hvorfor vi har åbningstider, som imødekommer dine behov.

Har du således knækket en tand, fået akut tandpine eller er dine tænder kommet uheldigt til skade på anden vis, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Har du tandpine i weekenden kan vi således også hjælpe dig.

Akut tandlæge i weekenden - Akut tandlæge Aalborg

Uagtet om du er patient hos os i forvejen eller ej, kan du altid benytte dig af vores service og blive tilset af en af vores erfarne behandlere. Som tandlægevagt hos AKUT TANDLÆGER bestræber vi os altid på at give dig en tid samme dag, såfremt det er muligt. Om uheldet er ude i weekenden eller blot en sen eftermiddag har ingen betydning. Du kan altid vide dig sikker på, at vi har tid til at behandle dig. Vi vil gerne fungere som din akut tandlæge!

Få akut tandlægehjælp i weekenden. Vi tilbyder dig tider til et fast lavt gebyr! Har du blot brug for telefonisk råd og vejledning er dette naturligvis GRATIS!

Det er enormt ubehageligt at være generet af akutte tandsmerter. Særligt hvis de pludselige tandproblemer opstår i weekenden, hvor din egen tandlægeklinik har lukket. Ventetiden fra fredag aften og helt frem til mandag morgen, kan være lang og uudholdelig, når munden er fuld af smerte. Af denne grund har vi udvidede åbningstider. Vi modtager både egne og nye patienter til akut tandbehandling. At imødekomme dine ønsker og behov er i vores største interesse.

Det er ubehageligt at have ondt i tænderne, det er vi helt bevidste om. Ved at tage hurtig kontakt til os som din vagttandlæge kan du undgå unødvendige smerter, og du kan få løst dine tandproblemer hurtigst muligt. Vi ønsker at være løsningen på dit akutopstået tandproblem. Som akut tandlæge Aalborg hjælper vi dig, hvis noget akut opstår!

Fast lavt gebyr - Priser som alle kan være med på!

Hos andre tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp bærer den afsluttende tandlægeregning præg af et tårnhøjt akut-tillæg. Dette tillæg bliver lagt oven i prisen på din akutte tandbehandling. Det kan altså hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du har brug for en akut tandlæge. Dette er dog ikke tilfældet hos os. Du betaler ikke det dobbelte hos os, blot fordi der er tale om en akut tandbehandling. Det mener vi kun er fair! Vi behandler dig med akut behov og du skal IKKE betale ekstra aften- eller weekend gebyrer. Vi har billige priser uagtet dag og tidspunkt. Undgå derved de tårnhøje gebyrer, når du vælger os som den billigste tandlæge i Aalborg.

Hvis behovet for en akut tandlæge Aalborg således pludselig opstår efter arbejdstid eller henover weekenden, kan vi således være dig behjælpelige. Hos mange andre akuttandlæger behandles patienter i den rækkefølge, de er kommet til klinikken. Du kan derved risikere at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, når det passer dig.

Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge Aalborg!

Som tandlægeklinik har vi stor erfaring med akut tandbehandling. Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling. Vores dygtige og kompetente team af tandlæger, assistenter samt tandplejere vil til enhver tid gøre deres bedste for at tilse og behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Vores tandklinik i Aalborg har den åbenlyse fordel, at den med sin centrale placering er nem at komme til og fra. Vores team af dygtige tandlæger kan tilbyde alle former for tandbehandling. På klinikken er ønsket at give dig den bedste oplevelse samt behandling. Hvis du lider af tandlægeskræk, bør du vide at vi netop tager hånd om din frygt og hjælper dig bedst muligt efter dine ønsker og behov. Det skal være en god og tryg oplevelse at gå til tandlæge hos os. Kontakt os i dag og få en fast tid. Vi bestræber os altid på at finde en behandlingstid til dig den pågældende dag så vidt det er muligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken i Aalborg.

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram