TANDLÆGE BRØNDBYØSTER

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Brøndbyøster akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Tandlæge Brøndbyøster som tilbyder akut tandlægehjælp?

  Akutopstået tandproblemer kan ingen mennesker holde for og det er her din akut tandlæge nær Brøndbyøster kan hjælpe dig. Alle former for tandsmerter er kendetegnet ved uudholdelige smerter. Smerterne er din munds måde at fortælle dig, at der er noget galt. Det betyder samtidig, at hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til smerterne, så forsvinder de oftest heller ikke igen. Tværtimod er det slet ikke unormalt, at smerterne forværres, hvis årsagen ikke findes og behandles i tide. Derfor tilbyder vi en akut tid hos din tandlæge Brøndby, uanset om du er patient hos os i forvejen.

  Står du og har brug for en akut tandlæge nær Brøndby er vi således altid behjælpelige!

  Akut tandlæge Brøndby - Eksperter i tandlægeskræk

  Hos din akut tandlæge Brøndby ved vi hvor vigtigt det er, at der bliver taget hensyn til lige netop det du har brug for. Skræmmer et tandlægebesøg dig, skal du vide at vi hos din tandlæge Brøndbyøster prøver at finde frem til lige netop dét, der afholder dig fra tandlægebesøget. På den måde kan vi møde dig, hvor du er og samtidig give dig den bedst mulige behandling i trygge rammer. Uanset hvad du har brug for, kan vi med sikkerhed give dig det. Om du har brug for at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår. Eller du blot har brug for en til at holde din hånd, så kan vi med garanti give dig det.

  Som erfaren akut tandlæge nær Brøndbyøster udfører vi alle former for tandbehandlinger!
  Skal vi hjælpe dig?

  Vi er klar over at det ofte er når tingene går lidt for hurtigt, at det bliver ubehageligt. Af denne grund tager vi os god tid til dig som patient. Desuden er det vigtigt for os, at du ved, hvad du skal have lavet. Derfor udarbejder vi altid en behandlingsplan, så du kender til både pris og procedure på forhånd.

  Akut tandlæge Brøndbyøster - Kontakt os i dag

  Har du brug for en akut tandlæge nær Brøndbyøster? I såfald sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi råder og vejleder dig naturligvis helt gratis og uforpligtende. Sammen kan vi finde ud af om du har behov for en akut tandlæge hurtigst muligt eller din situation godt kan vente til din egen tandlæge igen har åben. Viser det sig at dit tandproblem er akut kan vi tilbyde dig akut tandlægebehandling til et fast lavt gebyr! Det er vigtigt for os at du bliver afhjulpet dine akutte tandproblemer, når du har brug for det! Derfor er det også uden betydning om du er ny eller eksisterende patient på vores klinik.

  Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik nær Brøndbyøster.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram