AKUT TANDLÆGE HØRSHOLM

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR HØRSHOLM

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR HØRSHOLM

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

14 + 14 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR HØRSHOLM:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE HØRSHOLM

 

SØGER DU EN AKUT TANDLÆGE NÆR HØRSHOLM?

Det kan være enormt forstyrrende at gå rundt med tandpine eller andre former for tandsmerter, som ikke vil forsvinde igen. Uanset hvad smerterne i tænderne skyldes, så anbefaler vi at du besøger en akut tandlæge i nærheden af dig. Det kan være svært selv at vurdere hvad smerterne i tænderne skyldes. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din akut tandlæge nær Hørsholm. Er uheldet ude, skal du ikke vente alt for længe med at blive tilset af en tandlæge. Hvis du ikke bliver behandlet i tide, kan det nemlig forværre problemet. Så hvorfor gå og vente, når vores akut tandlægeklinik nær Hørsholm tilbyder akut tandlægehjælp?

 

AKUT TANDLÆGE NÆR HØRSHOLM – INTET TILLÆG ELER BEGYR

Hos din akut tandlæge nær Hørsholm opkræver vi ikke gebyr eller andre særlige tillægspriser, blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os, at du bliver behandlet, når du har brug for det. Det skal ikke koste dig noget ekstra! Så hvad enten du har brug for en akut tid mandag morgen eller lørdag formiddag ændrer ikke på den afsluttende tandlægeregning. Det synes vi kun er fair. Forinden en behandling på vores klinik er det vigtigt for os, at du altid føler dig velinformeret om både pris og procedure. På den måde sikrer vi os, at du selv kan vælge behandling til eller fra og at det hele bliver på dine præmisser. Hos din akut tandlæge Hørsholm ønsker vi i fællesskab at træffe den bedst mulige beslutning om din tandsundhed.   

På vores klinik nær Hørsholm har vi lange åbningstider, som gør det let for os at opfylde dine ønsker og behov. Vi har både tider i hverdagene fra morgen til sen aften men også lørdage, hvor mange andre tandklinikker holder lukket.

 

BESTIL TID TIL AKUT BEHANDLING ELLER FÅ RÅD OG VEJLEDNING – DIN AKUT TANDLÆGE HØRSHOLM

Det er ikke altid let selv at finde løsningen på problemet, når noget akut opstår. Derfor er det vigtigt for os at du ved, at det er helt okay at kontakte vores klinik, også selvom du kun søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Det er oftest ikke nogen fordel at vente med at blive behandlet, men det kan sommetider være besværligt selv at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at afgøre på vores klinik nær Hørsholm.  

Du kan altid kontakte os og på den måde kan vi sammen finde frem til om du har behov for en akut tandlæge nær Hørsholm. Vi deler meget gerne ud af vores lange erfaring inden for området, så du kan blive afhjulpet dine akutte tandproblemer hurtigst muligt!

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig hos din akut tandlæge nær Hørsholm.

 

DET SKAL DU HUSKE NÅR DU SKAL HAVE AKUT TANDLÆGEHJÆLP

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din akut tandlæge nær Hørsholm!