q Tandlæge Hørsholm - Akut vagttandlæge nær Nordsjælland

TANDLÆGE HØRSHOLM

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Hørsholm akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Tandlæge Hørsholm - Få akut tandlægehjælp i dag!

  Det kan være enormt forstyrrende at gå rundt med akut tandpine eller andre former for tandsmerter, som ikke vil forsvinde igen. Uanset hvad smerterne i tænderne skyldes, så anbefaler vi at du besøger en akut tandlæge i nærheden af dig. Det kan være svært selv at vurdere hvad smerterne i tænderne skyldes. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din akut tandlæge nær Hørsholm. Er uheldet ude, skal du ikke vente alt for længe med at blive tilset af en tandlæge. Hvis du ikke bliver behandlet i tide, kan det nemlig forværre problemet. Så hvorfor gå og vente, når vores akut tandlægeklinik nær Hørsholm tilbyder akut tandlægehjælp?

  Akut tandlæge nær Hørsholm - Fast LAVT gebyr!

  Hos akut tandlægen nær Hørsholm opkræver vi et beskedent gebyr. Du vil således aldrig opleve hos os, at du betaler det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut behov. Det synes vi kun er fair! Uagtet dag og tidspunkt har vi samme lave priser. Så hvad enten du har brug for en akut tid mandag morgen eller lørdag formiddag ændrer ikke på den afsluttende tandlægeregning. Det synes vi kun er fair. Forinden en behandling på vores klinik er det vigtigt for os, at du altid føler dig velinformeret om både pris og procedure. På den måde sikrer vi os, at du selv kan vælge behandling til eller fra og at det hele bliver på dine præmisser. Hos din akut tandlæge Hørsholm ønsker vi i fællesskab at træffe den bedst mulige beslutning om din tandsundhed.

  På vores klinik nær Hørsholm har vi udvidede åbningstider, som gør det let for os at opfylde dine ønsker og behov. Vi har både tider i hverdagene fra morgen til sen aften men også lørdage, hvor mange andre tandklinikker holder lukket!

  Det får du hos vagttandlægen Hørsholm:

  • Fast behandlingstid så du undgår unødig ventetid
  • Fast LAVT akut-gebyr
  • Ekspertise inden for tandlægeskræk
  • Udvidede åbningstider i samtlige hverdage samt lørdagsåbent

  Bestil tid til akut behandling eller få råd og vejledning - Akut tandlæge Hørsholm

  Det er ikke altid let selv at finde løsningen på problemet, når noget akut opstår. Derfor er det vigtigt for os at du ved, at det er helt okay at kontakte vores klinik, også selvom du kun søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Alt telefonisk kontakt er naturligvis GRATIS og helt uforpligtende. Det er oftest ikke nogen fordel at vente med at blive behandlet, men det kan sommetider være besværligt selv at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at afgøre på vores klinik nær Hørsholm.

  Du kan altid kontakte os og på den måde kan vi sammen finde frem til om du har behov for en akut tandlæge nær Hørsholm. Vi deler meget gerne ud af vores lange erfaring inden for området, så du kan blive afhjulpet dine akutte tandproblemer hurtigst muligt!

  Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig hos din akut tandlæge nær Hørsholm.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram