TANDLÆGE VALBY

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Valby akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag07:30-17:30
  Tirsdag07:30-17:30
  Onsdag07:30-17:30
  Torsdag07:30-17:30
  Fredag07:30-15:00
  Lørdag08:00-15:00
  SøndagLukket

  Akut tandlæge nær Valby?

  Søger du en tandlæge Valby? Som erfaren tandlægeklinik kan vi være dig behjælpelige, hvis du står akut og har brug for en tandlæge. Vores team af kompetente tandlæger og tandplejere udfører alle former for tandbehandlinger, store som små. Har du brug for en akut tandlæge Valby kan vi således være dig behjælpelige!

  Billig tandlæge Valby

  Hvis du pludselig står og har brug for en tandlæge, som kan afhjælpe dine akutte tandsmerter kan det være fordelagtigt at bruge tid på at finde frem til den helt rigtige. Det kan nemlig betale sig at gøre sig umage med sit valg af akut tandlæge. Særligt hvis du vil opnå en økonomisk besparelse. Hos den offentlige tandlægevagt og på flere af de tandklinikker rundt omkring i landet, som tilbyder akut tandlægehjælp vil det hurtigt blive en dyr fornøjelse for dig som patient. De fleste tillægger nemlig den afsluttede tandbehandling et akut-gebyr. Dette er dog ikke tilfældet, hvis du vælger os som din foretrukne akut tandlæge. Vi har samme lave priser i weekenden, som i hverdagen. Desuden betaler du INGEN gebyrer eller andre akut-tillæg, hvis du benytter os som din tandlæge Valby. Vi synes ikke det skal koste mere, blot fordi der er tale om et akut tandlægebehov. Tværtimod.

  Akut tandlæge Valby

  Fælles for mange tandproblemer, herunder akut tandpine er, at de skal behandles hurtigst muligt. Derfor er det ikke holdbart, at der går flere dage, uger eller hele måneder før du kommer til en konsultation. Vi ved om nogen, at tiden kan være afgørende, hvorfor vi tilbyder akut tandlægehjælp til dig, når du har brug for det.

  Der findes som regel ikke en nem måde at afhjælpe akut tandpine eller andre former for generende tandsmerter. Selvom man kan dæmpe smerterne med smertestillende medicin, så bør du gøre dig selv en tjeneste og kontakte tandlægen. Den smertestillende medicin kan holde dine tandsmerter nede en rum tid, men det er vigtigt at hævde at årsagen til smerterne ikke identificeres og derfor vil smerterne komme igen. Det er derfor vigtigt, at du kommer forbi til en konsultation, så du kan få svar på, hvorfor tandpinen er opstået. Vigtigst af alt kan du blive behandlet og slippe af med dine smerter meget hurtigt igen. Akut tandpine kan og bør behandles af en akut tandlæge.

  Få en akut tandlægetid hos AKUT TANDLÆGER

  Akut tandpine kan skyldes mange ting. Det kan bl.a. skyldes træthedsbrud i tanden, følsomme tandhalse eller caries i tænderne. Om tandpinen er opstået af den ene eller anden grund kan af gode grunde først fastslås i forbindelse med en faglig undersøgelse. Denne undersøgelse har vi selvfølgelig både den rette viden og de rette redskaber til at udføre. Med vores lange erfaring inden for akutområdet kan du være helt tryg hos os. 

  Tag kontakt til din lokale akut tandlæge ved ønsket om at afhjælpe akut tandpine. Vi gør vores ypperste for at finde tid til dig ved først mulige lejlighed.

  Akut tandlægehjælp - Tandlæge Valby

  Det er mere reglen end undtagelsen, at tandproblemer vokser sig større og bliver sværere at behandle, hvis behandlingen ikke påbegyndes hurtigst muligt. Det er årsagen til, at vi anbefaler såvel eksisterende som nye patienter til at opsøge en vagttandlæge, hvis der opleves akut tandpine eller andre akutte problemer uden for normal åbningstid. Vi yder professionel og tryg tandlægehjælp, uanset om det drejer sig om et stort eller småt tandproblem. 

  Typisk vælger man at kontakte en akut tandlæge, hvis man oplever akut tandpine eller andre former for tandsmerter. Dog kan man også søge akut hjælp i andre tilfælde. Det kan for eksempel være, at du har knækket en tand eller har været udsat for andre tandskader, som kræver akut behandling. Resultatet af en tandbehandling vil ofte afhænge af, hvor hurtigt der skrides til handling. Det er især tilfældet, når det kommer til udslåede tænder, som i mange tilfælde kan sættes på igen, hvis man reagerer hurtigt. En udslået tand skal som udgangspunkt enten placeres i munden eller i vand. Det vigtigste er, at tanden ikke tørrer ud, da dette vil komplicere behandlingen.

  Få råd og vejledning eller en fast behandlingstid - Tandlæge Valby

  Har du svært ved at vurdere, hvor akut dit behov for tandlægehjælp reelt er, så kan du kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine symptomer komme med en faglig vurdering af, om en behandling skal igangsættes med det samme, eller om det kan vente en rum tid. Det er dog som hovedregel ikke en god idé at udsætte tandbehandlinger. Om dine tandproblemer er store eller små har ingen betydning. Vi kan altid hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp. 

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram