q TANDLÆGE RISSKOV - Få akut tandlægehjælp i dag!

TANDLÆGE RISSKOV

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Risskov akut tandlæge

Mandag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Tirsdag:
08:00 - 17:00
Lørdag:
Onsdag:
08:00 - 17:00
Søndag:
Torsdag:
08:00 - 17:00
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

Leder du efter en akut tandlæge nær Risskov?

Har du brug for en tandlæge Risskov? Som erfaren tandlægeklinik kan vi være dig behjælpelige, hvis noget akut pludseligt skulle opstå. Vi ved hvor betydningsfuldt det er som ikke-fagperson at vide sig sikker på, at kunne få den rette hjælp, når behovet er for det. Selvom vi mennesker er blevet utrolig gode til at passe på vores tænder og opretholde en forebyggende tandpleje, kan det alligevel ske, at noget akut pludseligt opstår. Du kan komme til skade med dine tænder ved et uheld eller være forårsaget af en pludselig generede smerte, som du ikke selv kender årsagen bag. Uanset hvilken årsag der måtte være til dine akutte tandsmerter, er det vigtigt at årsagen identificeres og behandles, hvis nødvendigt. Det er vigtigt at du får den rette professionelle hjælp i tide.

Reager på dine tandsmerter hurtigst muligt - Tandlæge Risskov

Du kan være helt sikker på at smerterne vil komme igen, hvis årsagen ikke findes. Smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Derfor er det ingen fordel at ignorere de opståede tandsmerter. Hvis smerterne ignoreres kan det være nødvendigt at udføre en større behandling end først antaget. Dette vil i langt de fleste tilfælde også have en større økonomisk omkostning. Kontakt akut tandlægen Risskov i dag og undgå en større økonomisk omkostning ved at få en behandlingstid til et fast LAVT gebyr!

Billig tandlæge Risskov

Står du pludselig i en situation, hvor du har brug for akut tandlægehjælp. I såfald bør du vide at det kan betale sig at bruge tid på at finde den helt rigtige tandlæge. Der er nemlig stor forskel på den økonomiske del, når du skal have akut tandlægehjælp. Den offentlige tandlægevagt og flere tandklinikker som tilbyder akut hjælp rundt omkring i landet tilføjer afslutningsvis et højt akut-tillæg. Dette tillæg bliver lagt oven i prisen på din akutte tandbehandling. På den måde kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse at blive akut behandlet.

Få akut tandlægehjælp til et fast LAVT gebyr. Samme lave priser i weekenden som i hverdagen!

Du bør dog vide at du ikke betaler det dobbelte hos os, blot fordi der er tale om en akut tandbehandling. Det synes vi kun er fair for dig som patient! Undgå derved tårnhøje gebyrer, når du vælger os som din foretrukne tandlæge Risskov.

Akut tandlæge Risskov - Løsningen på dine akutte tandproblemer

Som tandlæge ved vi hvor vigtigt det er, at du som patient er i centrum. Det er vigtigt at der bliver taget sig god tid til information og behandling. Dette går vi meget op i på vores tandlægeklinik. Uanset om du er patient i forvejen eller ej, så er vores største interesse at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. Vores lange erfaring som tandlægeklinik gør os i stand til at behandle dig uagtet hvad dit tandproblem måtte skyldes. Hvis du blot har brug for råd og vejledning i forhold til din specifikke tandsituation, så kan vi også hjælpe dig. Vi deler meget gerne ud af vores ekspertise, så du kan blive smertefri hurtigst muligt. Hos AKUT TANDLÆGER er det vores største intention at afhjælpe dig dine tandsmerter.

Vi udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor du kan få den nødvendige hjælp uagtet dag eller tidspunkt.

Få råd og vejledning eller bestil en tid - Tandlæge Risskov

Det kan være meget svært selv at vurdere, hvad tandsmerternes fremkost skyldes. Derfor bør du vide, at det er helt okay at kontakte os for at få råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Du kan ligeledes kontakte os for at bestille en akut tandlægetid. Oftest er det ikke nogen fordel at vente med at få behandling, men nogle gange kan det godt forsvares at vente en rum tid. Dette kan hjælpe dig med at afgøre.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig tryg og velinformeret omkring, hvad der skal til for at få styr på din akutte situation. Herunder ikke mindst, hvad det vil komme til at koste dig. Du får altså altid oplyst både pris og procedure på forhånd. På den måde er vi altid fælles om at tage en beslutning om din tandsundhed på et oplyst grundlag.

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores tandlægeklinik Risskov.

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram