TANDLÆGE VANLØSE

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Vanløse akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Akut tandlæge nær Vanløse?

  Har du søgt tandlæge Vanløse? Som erfaren tandlægeklinik ved hvor vigtigt det er, at kunne komme til tandlæge, når man har brug for det. Med en tandlægeklinik som tilbyder akut tandlægehjælp i nærheden af Vanløse, kan du altid vide dig sikker på at blive smertefri hurtigst muligt. Selvom størstedelen af os mennesker formår at opretholde en sund og forebyggende tandpleje kan det alligevel ske, at noget akut pludseligt opstår. Du kan være uheldig at knække en tand, have problemer med frembrudte visdomtænder eller af en helt anden årsag have generende tandsmerter. Uagtet årsagen bag smerterne er det vigtigt, at du husker på, at smerterne er din munds måde at fortælle dig at noget er galt. Det er derfor afgørende, at du reagerer på dine tandsmerter hurtigst muligt. Du kan være helt sikker på at dit specifikke tandproblem kun bliver værre, hvis du venter med at blive tilset og eventuelt behandlet. I langt de fleste tilfælde vil det endvidere ende med at blive en større økonomisk omkostning, end hvis du havde reageret på de første smerter.

  Som akut tandlæge nær Vanløse sætter vi en ære i en hjælpe dig med akutte tandproblemer. Vores lange erfaring inden for akutområdet gør os i stand til at hjælpe dig med store sågar som små tandproblemer.

  Akut tandlægehjælp nær Vanløse

  Som ikke-fagperson er det fordelagtigt, at man kan vide sig sikker på tandlægehjælp, hvis noget akut pludseligt opstår. Tandsmerter er blandt de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan opleve. Netop af denne grund er det rart at vide, at akut tandlægen Vanløse kan være dig med akutte smerter behjælpelige. Med vores lange erfaring inden for tandlægefaget kan vi tilbyde dig akut tandlægehjælp af højeste kvalitet. Hvorfor gå og vente på at blive smertefri, når du kan få en akut tandlægetid uden tårnhøje gebyrer hos akut tandlægen Vanløse?

  I vores åbningstid ringer vi dig op inden for 3 timer. Las os hjælpe dig med dine akutte tandproblemer!

  Billig tandlæge Vanløse

  Vores kompetente tandlægeteam udfører alle former for tandbehandling. Vi lægger stor vægt på smertefrie behandlinger, hvorfor du aldrig skal få en ubehagelig oplevelse hos os. Desuden betyder det meget for os, at det aldrig bliver på et økonomisk grundlag, at en akut behandling hos os fravælges. Flere tandklinikker som tilbyder akut tandlægehjælp tilføjer afslutningsvis et højt akut-tillæg. Dette tillæg bliver lagt oven i prisen på din akutte tandbehandling. På den måde kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse at blive akut behandlet. Du bør dog vide at dette ikke er tilfældet os hos. Du betaler således IKKE det dobbelte hos os, blot fordi der er tale om en akut tandbehandling. Det synes vi kun er fair for dig som patient! Vi tager således kun et beskedent akut-tillæg for akut behandling. Alt telefonisk kontakt er naturligvis GRATIS!

  Det er vigtigt for os, at du altid føler dig tryg og velinformeret omkring, hvad der skal til for at få styr på din akutte situation. Herunder ikke mindst, hvad det vil komme til at koste dig. Du får altså altid oplyst både pris og procedure på forhånd. På den måde er vi altid fælles om at tage en beslutning om din tandsundhed på et oplyst grundlag.

  Akut tandlægens råd - Tandlæge Vanløse

  Som skrevet ovenfor ved vi hvor generende akutte tandsmerter kan være. Af denne grund bør du vide at det kan hjælpe dig at holde smerterne nede ved indtag af smertestillende medicin indtil du vel og mærke kan blive tilset hos akut tandlægen. Med smertestillende kan du således holde smerterne nede i en rum tid. Dette skal dog kun være indtil tandlægen kan tilbyde dig en behandlingstid og derved gøre dig 100% smertefri igen. Det er vigtigt at understrege at dit indtag af smertestillende medicin kun er med til at lægge en dæmper på smerterne. Det er således ikke med til at fjerne den egentlige årsag til smerternes fremkomst og derfor vil de med garanti komme igen, hvis den rette behandling ikke finder sted i tide hos en erfaren akut tandlæge.

  Om dine tandproblemer er store eller små har ingen betydning. Vi kan altid hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis.

  Det får du hos akut tandlægen Vanløse:

  Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række fordelagtige ting:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling – Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider, herunder weekendåbent
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram