TANDLÆGE VEDBÆK

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Vedbæk akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag07:30-17:30
  Tirsdag07:30-17:30
  Onsdag07:30-17:30
  Torsdag07:30-17:30
  Fredag07:30-15:00
  Lørdag08:00-15:00
  SøndagLukket

  Tandlæge Vedbæk som tilbyder akut tandlægehjælp

  Oplever du at have tandsmerter? Din akut tandlæge nær Vedbæk kan hjælpe dig!

  Årsagen til tandpine og andre tandsmerter forsvinder ikke af sig selv. Derfor giver det i de fleste tilfælde rigtig god mening at opsøge en akut tandlæge i nærheden af dig hurtigst muligt, hvis du oplever akutopstået tandsmerter. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at du kan være helt sikker på, at dine tandsmerter kommer igen, hvis du ikke får gjort noget ved årsagen. Ved en akut tid hos din akut tandlæge kan smerterne forsvinde overraskende hurtigt, efter du har modtaget den rette behandling for dit specifikke behov. Har du akutte tandproblemer kan vores klinik nær Vedbæk hjælpe dig! Klinikken ligger ikke langt fra Vedbæk og det er samtidig utrolig nemt at komme til og fra klinikken, hvad enten du benytter bil, bus eller tog.

  Akut tandlæge Vedbæk - Få råd og vejledning

  Uanset hvad der ligger til grunde for dine akutopstået tandsmerter er du velkommen til at kontakte os. Også selvom du blot søger råd og vejledning i forhold til din akutte tandsituation. Som ikke-fagperson kan det være svært selv at skelne om man kan vente med at få behandling eller smerterne kræver akut behandling. Dette kan vi på vores klinik hjælpe dig med at afgøre i fællesskab.

  Vidste du, at vi er specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk?

  Det vigtigste for dig er at få afklaring på, om du har behov for at blive tilset af en akut tandlæge nær Vedbæk med det samme eller din situation gør, at det kan vente en rum tid. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for dig, så du kan få råd og vejledning, når du har aller mest brug for det! Du kan kontakte os i hverdagene fra 07:30 og helt frem til 17:30 samt på lørdage fra 08:00 til 15:00, hvor mange andre tandklinikker normalt holder lukket. Du kan derfor altid gøre brug af vores gode service. Vi vil sætte en ære i at levere en god oplevelse og hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer.

  Har du brug for en tandlæge nær Vedbæk, vil vi således altid være behjælpelige!

  Akut tandlæge nær Vedbæk - Ingen akut tillæg eller gebyr

  Hvis du går og frygter at en akut tid vil bære præg af ekstra gebyr eller særlige tillæg. Så har du ingenting at frygte og det bør desuden ikke afholde dig fra at kontakte os. Hos din akut tandlæge nær Vedbæk skal du nemlig ikke betale ekstra, blot fordi der er tale om et akut behov. På klinikken informerer vi dig altid om både pris og procedure inden vi påbegynder en eventuel behandling. På den måde får du vished for hvad det koster dig at komme til en akut tandlæge nær Vedbæk.

  Akut hjælp er vigtig! Husk på, at jo hurtigere vi behandler dig jo lettere vil det være at lindre smerterne og beskytte dine tænder. Vi ser frem til at hjælpe dig på vores tandklinik. Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din akut tandlæge nær Vedbæk!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram