q Tandlæge Sydhavn - Din lokale tandlæge garanterer akut hjælp

TANDLÆGE SYDHAVN

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Sydhavn akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge nær Sydhavn?

  Oftest når et akut problem opstår er det ikke altid muligt selv at finde løsningen på problemet. Det kan være svært som ikke-faglig person at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Derfor er vi hos din tandlæge nær Sydhavnen klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Det er aldrig nogen fordel at vente med at få behandling. Det kan dog vurderes i nogle tilfælde at man godt kan vente en rum tid og dermed finde en tid, som passer bedre ind i dagsrutinerne. Oftest vurderes det dog at det akutopstået problem skal tilses med det samme. Hvad der vil være det bedste i din specifikke tandsituation, kan vi hos din akut tandlæge Sydhavnen hjælpe dig med at afgøre.

  Akut tandlæge Sydhavn - Vi har lørdagsåbent!

  Akut hjælp er vigtig. Jo før årsagen til det opstået tandproblem forekommer, jo før kan smerterne aftage igen. Af denne grund er det vigtigt at have en akut tandlæge, som er let tilgængelig, når man har aller mest brug for det. Vores klinik nær Sydhavn har udvidede åbningstider, hvilket gør det muligt for os at imødekomme dine ønsker og behov. Så hvad enten du har brug for en tid mandag morgen eller onsdag aften, kan vi med garanti imødekomme det. Desuden har vi lørdagsåbent, hvor de fleste andre tandklinikker holder lukket. Vores klinik er med sin centrale beliggenhed meget nem at komme både til og fra. Så om du benytter dig af bil, bus, tog eller cykler gør ingen forskel.

  Vi udfører alle former for tandbehandlinger. Skal vi være din foretrukne akut tandlæge nær Sydhavnen?

  Hos din akut tandlæge Sydhavn opkræves der hverken gebyr eller andre særlige tillægspriser, selvom der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, hvis du har brug for det og det skal selvfølgelig ikke koste dig det dobbelte af hvad det burde. Det synes vi kun er fair!

  Vores professionelle tandlæger er klar til at hjælpe dig

  Vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere er professionelle og udfører kun behandlinger af højeste kvalitet. Med det in mente betaler du ikke mere hos os end hos andre tandlægeklinikker. Faktisk er vi blandt de billigste tandlægeklinikker nær København! Kontakt os i dag og lad os sammen afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Sydhavn. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og vi deler meget gerne ud af vores erfaringer, sådan at du kan blive afhjulpet dine akutte tandproblemer hurtigst muligt!

  Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik ikke langt fra Sydhavn!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram