TANDLÆGE SYDHAVN

BESTIL TID HOS TANDLÆGE NÆR SYDHAVNEN

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGE SYDHAVN

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

4 + 4 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR SYDHAVN:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

TANDLÆGE SYDHAVN

 

Søger du en akut tandlæge nær Sydhavn? Oftest når et akut problem opstår er det ikke altid muligt selv at finde løsningen på problemet. Det kan være svært som ikke-faglig person at vurdere, hvor akut problemet i virkeligheden er. Derfor er vi hos din tandlæge nær Sydhavnen klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Det er aldrig nogen fordel at vente med at få behandling. Det kan dog vurderes i nogle tilfælde at man godt kan vente en rum tid og dermed finde en tid, som passer bedre ind i dagsrutinerne. Oftest vurderes det dog at det akutopstået problem skal tilses med det samme. Hvad der vil være det bedste i din specifikke tandsituation, kan vi hos din akut tandlæge Sydhavnen hjælpe dig med at afgøre.  

 

DIN AKUT TANDLÆGE SYDHAVN HAR LØRDAGSÅBENT!

Akut hjælp er vigtig. Jo før årsagen til det opstået tandproblem forekommer, jo før kan smerterne aftage igen. Af denne grund er det vigtigt at have en akut tandlæge, som er let tilgængelig, når man har aller mest brug for det. Vores klinik nær Sydhavn har lange åbningstider, hvilket gør det muligt for os at imødekomme dine ønsker og behov. Så hvad enten du har brug for en tid mandag morgen eller onsdag aften, kan vi med garanti imødekomme det. Desuden har vi lørdagsåbent, hvor de fleste andre tandklinikker holder lukket. Vores klinik er med sin centrale beliggenhed meget nem at komme både til og fra. Så om du benytter dig af bil, bus, tog eller cykler gør ingen forskel.

Hos din akut tandlæge Sydhavn opkræves der hverken gebyr eller andre særlige tillægspriser, selvom der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, hvis du har brug for det og det skal selvfølgelig ikke koste dig noget ekstra. Det synes vi kun er fair!

 

VORES TANDLÆGER ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG – KONTAKT PÅ TLF 42 50 22 61

Kontakt os i dag og lad os sammen afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Sydhavn. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og vi deler meget gerne ud af vores erfaringer, sådan at du kan blive afhjulpet dine akutte tandproblemer hurtigst muligt!

 

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik ikke langt fra Sydhavn!