TANDLÆGE ISHØJ

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Ishøj akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Få akut tandlægehjælp nær Ishøj

  Søger du en tandlæge Ishøj, som tilbyder akut tandlægehjælp kan vi således være dig behjælpelige. Selvom vi mennesker gennem årene er blevet meget bedre til at opretholde en sund og forebyggende tandpleje, kan noget akut alligevel opstå. Det kan være svært selv at vurdere, hvad der ligger til grund for et akut tandproblem. Der kan være mange forskellige årsager til tandsmerter eller tandpine. Smerterne kan være forårsaget af tandkødsbetændelse, caries i tænderne eller noget helt tredje. Uanset hvilken grund der forårsager tandsmerterne, så er det vigtigt at årsagen identificeres og behandles hvis nødvendigt. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER nær Ishøj hjælpe dig med.

  Vores lange erfaring inden for akutområdet medfører, at vi kan behandle samt råde og vejlede dig, som har akutte tandproblemer.

  Eksperter i tandlægeskræk - Tandlæge Ishøj

  Har du ligesom en stor andel af danskerne problemer med at gå til tandlæge? Så har du ingenting at frygte, når du besøger akuttandlægen Ishøj. Vores erfarne team af tandlæger og tandplejere er eksperter i tandlægeskræk og gør det ypperste for at give dig en tryg og smertefri behandling. Fælles for mange tandproblemer, herunder akut tandpine eller andre akutte tandsmerter er, at de skal behandles hurtigst muligt. Derfor er det ikke holdbart, at der går flere dage, uger eller hele måneder før du kommer til en konsultation. Vi ved om nogen, at tiden kan være afgørende, hvorfor vi tilbyder akut tandlægehjælp til dig, når du har brug for det. Alle vores behandlinger tager afsæt i vores patienter, hvorfor vi på den måde ønsker at imødekomme deres ønsker og behov. Med os som din foretrukne akut tandlæge Ishøj får du en erfaren tandlægeklinik, som er eksperter i tandlægeskræk.

  Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER Ishøj

  Der findes som regel ikke en nem måde at afhjælpe akut tandpine eller andre former for generende tandsmerter. Selvom man kan dæmpe smerterne med smertestillende medicin, så bør du gøre dig selv en tjeneste og kontakte tandlægen. Den smertestillende medicin kan holde dine tandsmerter nede en rum tid, men det er vigtigt at hævde at årsagen til smerterne ikke identificeres og derfor vil smerterne også komme igen. Det er derfor vigtigt, at du kommer forbi til en konsultation, så du kan få svar på, hvorfor tandpinen er opstået. Vigtigst af alt kan du blive behandlet og slippe af med dine smerter meget hurtigt igen. Akut tandpine kan og bør behandles af en akut tandlæge.

  Når du har aller mest brug for akuthjælp kan vi hos tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER hjælpe dig. Uagtet om du ønsker at bestille tid eller blot har brug for råd og vejledning til din specifikke situation, så er vi dig behjælpelige! Vores klinik ligger ikke langt fra Ishøj, hvorfor vi er let tilgængelige for dig som enten bor eller arbejder i Ishøj og omegn. Vi ved hvor generende akutte tandsmerter kan være. Derfor gør vi også vores ypperste for, at du kan få en tid, når du har brug for det. Klinikken nær Ishøj har udvidede åbningstider, hvorfor vi har rig mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov.

  Frygt ikke et akut tandlægebesøg. Vi passer godt på dig!

  Det får du hos din akut tandlæge Ishøj:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling
  • Udvidede åbningstider
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Akut tandlæge Ishøj - Få råd og vejledning eller en behandlingstid

  Som ikke fag-person kan det være svært at vurdere, hvor akut dit behov for tandlægehjælp reelt er. Det er her vi kan være dig behjælpelige. Vi kan med udgangspunkt i dine symptomer komme med en faglig og professionel vurdering af, om en behandling skal igangsættes med det samme, eller om din specifikke situation kan vente en rum tid. Som hovedregel er det dog ikke en god idé at udsætte akutte tandbehandlinger, hvorfor problemet i langt de fleste tilfælde blot vokser sig større og derved kræver en langt større og mere krævende behandling.

  Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis. Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge Ishøj.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram