AKUT TANDLÆGE HERNING

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Herning akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN PÅ TELEFON
23 62 02 01

Akut tandlæge Herning?

Tandproblemer kommer sjældent belejligt. Uagtet om du har akut tandpine, bliver udsat for en tandskade, eller kommer ud for andre akutte tandproblemer er det vigtigt, at der hurtigst muligt kommer styr på din tandsituation. I forbindelse med akutte tandsmerter er det afgørende at det specifikke problem bliver behandlet hurtigst muligt. Således undgår du, at dine problemer udvikler sig og bliver værre. Hvis problemet udvikler sig på et værre stadie, kan du være sikker på at tandlægen er nødsaget til at udføre en større økonomisk behandling, end hvis du havde reageret tidligere på smerterne.

Står du pludselig med et behov om at opsøge en akut tandlæge? Så kan vores erfarne tandlægeklinik nær Herning være din løsning på problemet

Akut tandlæge Herning - Tryg og professionel tandlægehjælp

Står du og har brug for en akut tandlæge i Midtjylland, så vil vi meget gerne være dig behjælpelige. Tandsmerter kan være meget generende og medføre at selv de mindste hverdagsting, kan være svære at gennemføre. Akutte tandsmerter er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Derfor er det vigtigt at du reagerer på smerterne og bliver behandlet hurtigst muligt. Du kan være helt sikker på at smerterne vil komme igen, hvis den bagvedliggende årsag ikke findes og eventuelt behandles. Hvis du ikke bliver behandlet i tide vil det i langt de fleste tilfælde være nødvendigt for tandlægen at udføre en større behandling. Ved at reagere på din munds smerter kan en mindre behandling i nogen tilfælde være nok. Vi anbefaler som udgangspunkt at du hellere kontakter tandlægen en gang for meget end en gang for lidt. Du er altid velkommen til at kontakte os for tidsbestilling men også blot for råd og vejledning til din specifikke tandsituation.

Akut tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER Herning

Med vores lange erfaring som vagttandlæge ved vi hvor vigtigt det er, at du som patient er i centrum. Vi ved at det for de fleste mennesker har stor betydning at der er god tid til information og behandling. Det er tit, når tingene ender med at gå lidt for stærkt at det, som patient kan føles ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Af denne grund går vi meget op i at give dig en behandlingstid, hvor vi har både tid og mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov. Det har ingen betydning om du er patient hos os i forvejen. Det er i vores største interesse at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer.

Hvis du ønsker at få en akut tandlægetid kan du altid kontakte os. Du er også meget velkommen til blot at kontakte os for råd og vejledning i forhold til dit specifikke tandproblem. Vi deler meget gerne ud af vores erfaring, så du kan blive afhjulpet dine smerter hurtigst muligt.

Akut tandlæge Herning - Vi tilbyder dig:

Som akut tandlæge tilbyder vi dig nedenstående:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling – Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider, herunder weekendåbent
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

Tårnhøjt behandlingsgebyr? Ikke hos os!

Det er i vores største interesse, at du har du bedst mulige forudsætninger, når du skal have akut tandlægehjælp. Dette gør sig også gældende for den økonomiske del. Du vil opleve hos mange af de klinikker, som tilbyder akut hjælp, at der på den afsluttende regning vil blive tilføjet et højt gebyr, grundet den akutte situation. Det samme vil du opleve, hvis du benytter dig af den offentlige tandlægevagt. Det kan altså hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du pludselig har tandpine og ønsker hjælp fra tandlægen. Dette gør sig dog ikke gældende hos os. Vi synes ikke det er rimeligt at det skal koste det dobbelte, blot fordi der er tale om et akutopstået problem. Tværtimod!

Det kan være næsten umuligt selv at finde frem til smerternes årsag. Du bør derfor vide, at det er helt okay at kontakte os blot for råd og vejledning til din specifikke situation. Det koster ikke noget og vi deler meget gerne ud af vores lange erfaring inden for området, for at afhjælpe dig dine akutte tandsmerter. Hvis du vil en booke en tid hos vores akut tandlæge er du også altid meget velkommen til det. Vi ser i såfald frem til at hjælpe dig på den ene eller anden måde på vores klinik nær Herning.

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram